Ogród Marka - coś z niczego - markpm
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- markpm
- 200p
- Od: 10 lis 2007, o 15:17
- Kontakt:
Witam wszystkich ponownie
Wakacje w pełni, poznaje się nowe osoby, prawie mnie w domu nie ma, a jak jestem to zapiep***m taczką w te i we wte żeby wywieźć prefabrykanty z ogrodu :x
Efekt jest taki, że prawie powstała jedna wielka grządka, oczywiście jeszcze nie skończona, ale najważniejsze jest to, że była planowana dopiero na wrzesień-październik
Wrzucę tylko kilka zdjęć, bo u mnie i tak mało co kwitnie, same krzewy i drzewa. Niestety taki urok zakładanego ogrodu....
PS: W dziale choroby wrzucam zdjęcia moich aktinidii bo coś się z nimi dzieje...;/
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 395#400395

Wakacje w pełni, poznaje się nowe osoby, prawie mnie w domu nie ma, a jak jestem to zapiep***m taczką w te i we wte żeby wywieźć prefabrykanty z ogrodu :x
Efekt jest taki, że prawie powstała jedna wielka grządka, oczywiście jeszcze nie skończona, ale najważniejsze jest to, że była planowana dopiero na wrzesień-październik

Wrzucę tylko kilka zdjęć, bo u mnie i tak mało co kwitnie, same krzewy i drzewa. Niestety taki urok zakładanego ogrodu....

PS: W dziale choroby wrzucam zdjęcia moich aktinidii bo coś się z nimi dzieje...;/
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 395#400395

- krzysiek86
- Kontakt:
- krzysiek86
- Kontakt:
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No to jeszcze jedno zasugeruję 
Jest sam środek wakacji!!! Wielu forumowiczów wyjechało na wywczasy i musimy poczekać na ich powrót. Tylko najbardziej zatwardziali mają laptopa i klepią w niego dzień i noc, w piątek, świątek i niedzielę

Jest sam środek wakacji!!! Wielu forumowiczów wyjechało na wywczasy i musimy poczekać na ich powrót. Tylko najbardziej zatwardziali mają laptopa i klepią w niego dzień i noc, w piątek, świątek i niedzielę

"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
- Karolcia
- Przyjaciel Forum
- Od: 17 paź 2007, o 15:46
Co to znaczy wstyd?markpm pisze:
Karolciu, wstyd się przyznać ale te kwiaty kwitną za ogrodem na takich prostokątnych rabatach i czekają na przesadzenie do niegotowego jeszcze ogrodu...
Są piękne,są Twoje!
A że czekają,to nic.
Czy za płotem,czy też nie.
Ta rabata w poczekalni jest śliczna.

Pozdrawiam Magda 

- krzysiek86
- Kontakt:
- krzysiek86