Phalaenopsisy Dysiaczka
Witaj Dysia piękne masz storczyki.
Te piękne kwiaty podobają mi się od dawna, ale bałam się zaczynać je hodować z obawy, że nie będe wiedziała jak się nimi opiekować
moja mama jakieś trzy miesiące temu zaczeła przygodę ze storczykami nie wiedząc o nich kompletnie nic najpierw kupiła jednego potem drugiego i tak je pokochała, że teraz ma 14 i wszystkie pięknie jej kwitną.
Wczoraj dostałam od mamy pierwszego storczyka różowego phalaenopsisa i teraz już wiem ,że to nie jest mój ostatni storczyk już dopadła mnie choroba storczykowa,ale pociesza mnie fakt,że jest nas więcej.

Te piękne kwiaty podobają mi się od dawna, ale bałam się zaczynać je hodować z obawy, że nie będe wiedziała jak się nimi opiekować

Wczoraj dostałam od mamy pierwszego storczyka różowego phalaenopsisa i teraz już wiem ,że to nie jest mój ostatni storczyk już dopadła mnie choroba storczykowa,ale pociesza mnie fakt,że jest nas więcej.

Pozdrawiam Beata
Witaj Beatko
moja przygoda ze storczykami tez zaczella sie stosunkowo niedawno, u mnie wygladalo to tak ze dostalam od meza na przeprosiny i w tym samym dniu bedac na zakupach zobaczylam Staska i to byla milosc od pierwszego wejrzenia, zachodze do domu a tu na parapecie stoi przepiekny Phal od meza i takim sposobem w jednym dniu mialam juz dwa, ja sie w nich po prostu zakochalam
moja wiedza jest zupelnie znikoma ale postanowilam zapisac sie na forum i dowiedziec wiecej, w tej chwili juz mam trzy i na pewno moja kolekcja sie niebawem powiekszy.Jutro wybieram sie na gielde kwiatowa do Tych i mysle ze nabede kolejnego Phalka do mojej kolekcji 

Edi
Witajcie moi drodzy
spiesze doniesc ze wrocilam z gieldy, co prawda czuje pewien niedosyt bo nastawialam sie na wiekszy wybor ale i tak zakupilam 3 Phal. Zarazilam przy okazji moja mame hehehhe
jak wroce do domku to postaram sie dolaczyc zdjecia moich nowych skarbow
wszystkich serdecznie pozdrawiam i zycze slonecznej niedzieli 

Edi
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.