Phalaenopsisy Dysiaczka

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dysia
50p
50p
Od: 27 maja 2008, o 21:42

Post »

Nie dziekuje Dorelko :D
Edi
Awatar użytkownika
Wanda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 mar 2008, o 11:44
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Storczyki śliczne, a ten Puszek słodziutki. Dobrze, że mój Diabeł go nie widzi. Jak większość psów kotów nie toleruje.
Awatar użytkownika
Dysia
50p
50p

Post »

Witaj Wandziu :D ten puszek to Oscar i czasami wcale nie jest taki slodziutki :D ale jak na pers ma bardzo dobry charakter, teraz jest maly bo zgubil podszerstek i jest po lekkim strzyzeniu ale kolo wrzesnia juz nabierze swojej prawidlowej masy wtedy bedzie prawdziwy Puszek :D
Edi
x_o-n
1000p
1000p
Od: 5 maja 2008, o 07:38

Post »

Dysia pisze: Musze Wam powiedziec ze jestem w 5 miesiacu ciazy i po raz pierwszy będę mama :D
Gratuluję Dysiu, może w twoim brzuchu rośnie też mały storczykomaniak? :D
Awatar użytkownika
Dysia
50p
50p

Post »

Ello Orionko :D kto wie moze masz racje mysle ze przez zachwyt do strczykow mojemu malenstwu zapewniam codziennie taki dobry humorek jaki sama mam jak widze moje Phal. :D
Edi
Awatar użytkownika
dewuka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2008, o 13:37
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

No to kolejna kolekcja się zapowiada ciekawie.
Proszę wymiziać ode mnie Oskara. Uwielbiam persy i do tego rudy, absolutnie piękny. :lol:
Awatar użytkownika
Dysia
50p
50p

Post »

Dorotko :D obiecuje wymyziam Oskarka ten pieszczoch i tak nikomu nie odpuszcza :D
Edi
Awatar użytkownika
Beata703
500p
500p
Od: 27 mar 2008, o 09:46

Post »

Witaj Dysia piękne masz storczyki. :lol: :lol:
Te piękne kwiaty podobają mi się od dawna, ale bałam się zaczynać je hodować z obawy, że nie będe wiedziała jak się nimi opiekować :lol: moja mama jakieś trzy miesiące temu zaczeła przygodę ze storczykami nie wiedząc o nich kompletnie nic najpierw kupiła jednego potem drugiego i tak je pokochała, że teraz ma 14 i wszystkie pięknie jej kwitną. :lol: :lol:
Wczoraj dostałam od mamy pierwszego storczyka różowego phalaenopsisa i teraz już wiem ,że to nie jest mój ostatni storczyk już dopadła mnie choroba storczykowa,ale pociesza mnie fakt,że jest nas więcej. :lol:
Pozdrawiam Beata
Awatar użytkownika
Aankaa
500p
500p
Od: 11 kwie 2008, o 12:31

Post »

Dysiu Oskar sliczniutki...a storczyki przepiękne...albo na odwrót jeśli wolisz :D
Awatar użytkownika
Dysia
50p
50p

Post »

Witaj Beatko :D moja przygoda ze storczykami tez zaczella sie stosunkowo niedawno, u mnie wygladalo to tak ze dostalam od meza na przeprosiny i w tym samym dniu bedac na zakupach zobaczylam Staska i to byla milosc od pierwszego wejrzenia, zachodze do domu a tu na parapecie stoi przepiekny Phal od meza i takim sposobem w jednym dniu mialam juz dwa, ja sie w nich po prostu zakochalam :D moja wiedza jest zupelnie znikoma ale postanowilam zapisac sie na forum i dowiedziec wiecej, w tej chwili juz mam trzy i na pewno moja kolekcja sie niebawem powiekszy.Jutro wybieram sie na gielde kwiatowa do Tych i mysle ze nabede kolejnego Phalka do mojej kolekcji :D
Edi
Awatar użytkownika
Dysia
50p
50p

Post »

Ello Aniu :D dziekuje za cieple slowa i o kwiatach i o Oskarku :D
serdecznie pozdrawiam :D
Edi
Awatar użytkownika
Dysia
50p
50p

Post »

Witajcie moi drodzy :D spiesze doniesc ze wrocilam z gieldy, co prawda czuje pewien niedosyt bo nastawialam sie na wiekszy wybor ale i tak zakupilam 3 Phal. Zarazilam przy okazji moja mame hehehhe :D jak wroce do domku to postaram sie dolaczyc zdjecia moich nowych skarbow :D wszystkich serdecznie pozdrawiam i zycze slonecznej niedzieli :D
Edi
x_o-n
1000p
1000p
Od: 5 maja 2008, o 07:38

Post »

Cieszę się, ze zakupy udane :D i czekam z niecierpliwością na fotki.
Awatar użytkownika
Dysia
50p
50p

Post »

Moje skarby czyli Phaleanopsisy :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Cala Rodzinka :D
Edi
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lut 2008, o 19:31

Post »

śliczne Phalaenopsisy masz! też mam 'red lip' i takiego z żyłeczkami... inne też super.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje storczyki !”