Na początku - witaj na Forum
Prześliczne masz storczyki, aż miło popatrzeć na te wiosenne kolorki i ta duuuużą ilość kwiatów
Przyjmij i ode mnie życzenia imieninowe Joasiu imienniczko
na razie tylko takie zdjęcie, bo na innych wygląda niepozornie ( grube łodygi sprawiają, że na zdjęciach wychodzi jak mała niuńka) W weekend zrobię sesję z pozostałymi wtedy będzie widać jego wielkość.
Kwiaty mają po około 9 cm ( czyli niewiele mniejsze od tego na zdjęciu) , pąków około 20. Oby nie opadły.
jaki piękny!!! mam jednego podobnego, ale jest niewiele większy od miniatury i kwiaty tam, gdzie twój ma białe, ma rózowe, a tam gdzie twój ma rózowe, mój ma białe. no i są malutkie, ze 3-4 cm mają.
orion te plamki na kwiatach to chyba od kropelek wody, bo na moim jednym tez takie są i z takimi był kupiony a na pąkach nie ma i na nowych kwiatach, które rozwinęły się z tych pąków też nie ma ;:225
Witaj ,bardzo miło jest oglądać twój wątek,mi osobiście podobają się wszystkie storczyki,ale ja tak już mam ,że kupując zawsze ciężko mi się zdecydować ,bo wszystkie mi się podobają i wszystkie bym chciała.
Miło ,że dołaczyłaś, i życzę Ci pokaźnej gromadki ,a widać ,że zapał jest więc pewnie w niedługim czasie będziesz się martwić gdzie je postawic bo będzie brakować miejsca.
Pozdrawiam