Nowa rabatka

Gozdzik miniaturka( brodaty?)

Floks

Drugi gozdzik ( jest wyzszy od poprzedniego)

Nie znam nazwy tego kwiatka- pieknie kwitnie na fioletowo- moze kto zna jego nazwe?

Firletka

Roza po przejsciach- nie dosc ze mszyce ja podjadly to jeszcze suszarka z bielizna na nia sie przewrocila i polamala kilka kwiatow..

Frezja zolta- mam jeszcze ciemno rozowa

Malinka od Tescia:-) krzaczor taki wielki- powiedzcie jak go przerzedzic- rozsadzac na jesien?

Jedna z wielu moich Lilii niestety jeszcze nie kwitnie ani jedna

Borowka Amerykanska- rowniez prezent od tescia:-)

Aster zimowy ( Astra zimowa?)nowy nabytek ze sklepu wysylkowego

Truskawka ktora podarowal nam sasiad- niestety corka niosac ja do mnie urwala troche korzeni.. rozrosla sie przepieknie.. ale liscie ma ogromne a kwiatow wcale nie ma:-( co mam z nia zrobic? pomozcie- prosze.

Bratek, rosnie sobie w duzej doniczce na tarasie

Roza pnaca- pozostalosc po poprzedniej wlascicielce mieszkania- najpierw ja ubilam.. poznie spisalam na straty i obcielam do "zera" a ona wyrosla- tyle ze pakow wogole nie ma.
Wy ratujecie roslinki a ja je morduje:-(((( a wcale nie chce..

Nie wiem co to za krzaczek- wiem ze kwitnie ale nie pamietam jak- nawet taki zielony ladnie sie prezentuje- pomozecie mi z poznaniem jego nazwy? byla bym bardzo wdzieczna:-)

Barwo- nie mam gorki- jako ze z robieniem zdjec srednio sobie radze- tak chyba smiesznie wyszlo- rece trzymalam dosyc wysoko by objac cala rabatke:-)))
Moja moze i wieksza- ale twoja jest przepiekna, kwiecista i po prostu cudna!!!