Witaj Grażynko na forum.Jak moi przedmówcy tak i ja powiem śliczny Twój ogród, jest na co popatrzeć i co podziwiać. Kolorowo i pięknie, a te iglaki!Cudo. Bardzo mi sie u Ciebie podoba i będę z przyjemnościa Cię odwiedzać. Miło Cię powitać. Pozdrawiam ;:12
dziekuje Gigo,ze trafilas do mojego ogrodu-zawsze bedziesz mile tu widziana.Lubie ludzi,ktorzy kochaja zielen i nie przejda obojetnie obok kazdej trawki,krzewu i drzewa.Jestesmy czastka przyrody i jest nam milo,gdy jestesmy zauwazani.Dziekuje i zapraszam do siebie.
Jak miło pospacerować po Twoim kolorowym ogrodzie. Czuje sie tam przestrzeń ,nie to co u mnie. Prosimy o więcej ujęć .Jeśli można to z większej perspektywy. :
Pięknie, pięknie, jeszcze raz pięknie. Mogłabym w takim ogrodzie siedzieć cały dzień. Wszystko takie uporządkowane. I żadnego chwaścika. Oj chyba boją się ciebie.
Witaj Grażynko u Ciebie jeszcze nie byłam,a tak pięknie w Twoim ogrodzie,aż nie mam ochoty z niego wychodzić tyle tu pięknych roślinek i tyle przestrzeni po prostu bajecznie.
Grażynko jak ładnie w Twoim ogrodzie, nowe zdjęcia oddają jego wielkość ,tylko mogę pomarzyć o takiej powierzchni. Oczko wodne aż się prosi,nie będziesz miała problemu z jago umieszczeniem.Pozdrawiam.
Bardzo u ciebie przyjemnie ;))
I na stoliku bratki ;)
Też zawsze stawiam jakieś kwiatki na stolik gdy sobie siadam i się relaksuję patrząc na moją oazę ;))
Bardzo ładnie dawaj fotki i na pewno jeszcze Cię nieraz odwiedzę .. zapraszam również do siebie;))