marpa-Maryniu Czy  z  przytupem  to  nie  wiem.Ale  bogato  jeszcze  w  kwitnieniach  jest. 
Tak  ochłodziło  się.Popadało  .I  dobrze.Ale  od  południa  już  dzisiaj  było  słońce  i  gorąco.Ale  wieczory  już  chłodniejsze.Pcha  nas  do  jesieni.Oj, Oj...
Brzoskwinie  pyszne.Codziennie  je  podjadam,  pomidory  i  brzoskwinie. Jeszcze  muszę  na  jesieni  kupić  brzoskwinię  i  posadzić
  plocczanka-Lucynko  Dziękuję  za  te  miłe słowa.To  miód na  dzisiejszy  zapracowany  dzień, 

Troszkę  ozdób  jest.Lubie  takie  ogrodowe  dekoracje.Jeszcze  kilka mi  się  marzy.
Dziękuję  za  pochwalę  mojej  fotografii.Ale  do mistrzostwa jeszcze  mi  daleko.
A  pokazuję ,  jak  umiem.
O  tak,  tak, niech  lato  i  ciepła  jesień  trwa  bardzo  długo.
  Igala-Iguś  Dziękuję  i  cieszę  sie  bardzo,że  moje  zdjęcia  deszczowe  się  spodobały.  

Kwitnień jeszcze  różnych  jest i  to    bardzo  cieszy.Ja  kocham  kolorki  w  ogrodzie.  
 ewita44-Ewuś

ewita44-Ewuś   Dziękuję  bardzo.  

Ten ciemnobordowy hibiskus to bylinowy i  to  właśnie Midnight Marvel,.Czyli  takiego  samego  kupiłaś,  jak  ja  mam.  

Na  zimę  tylko  kopczyk  mu  zrób  jak  na  róże  i  tyle.
  JAKUCH-Jadziu   Ja  nie  zawsze  mam  czas  na  te  kropelkowe  zdjecia. Ty  jesteś  w  tym  mistrzynią.Ja  tylko  tak  trochę.Wole  nawet  kwiatuszkowe zdjecia  robić. 
Hortensja  Bobo  to  cudna hortensja.To  w  przyszłym  roku, będziesz nią sie  cieszyć  bardziej.
Ja  mam  2.Jedna  jeszcze  mała  z  własnego  odkładu. Moja  jest  szeroka.Chyba  z  metr  już  ma.
  Iwonko0042 Witaj  w  tej  części  

I  bardzo  dziękuję  za  te  wszystkie  pozytywne  słowa. 
   Iwonko1 Witaj,  miło  mi  cie  gościć. 

Kiedyś   trawy  mi  się  nie  podobały.Ale   już ze  2  lata  bardzo  podobają.I  sporo  ich  zaprosiłam  do  oigrodu.Ale nie  wszystkie  jeszcze  są  duże A  trawy  jak  większe,  to  dopiero  efektowniej  wyglądają 

Hibiskusy  sa  piękne.a  bylinowe  maja  takie  wielkie kwiaty.Cudności.
Kropelkowe  to  tylko  tak  czasami   robię. 
O  tak  popadało  wszędzie i  dobrze.Bo  ja  tylko  tak  po łebkach  i  nie  wszystko  podlewam. 
o  tak  przydałoby  się go  więcej.Ale  jest  jak  jest   

Dziękuję   bardzo  i  pozdrawiam  serdecznie  

Dalia  Bodacious

Dalia Henriette

Dalia Avignon-  piękna  zmienna  dalia 

Dalia  Gloriosa

Amarantus