Dzisiaj nawet nie zajrzałam do ogródka ,jednak patrząc na teren przy domu widać ,ze wszystko fajnie topnieje .
EWCIA nie zaglądam do żadnej szkółki, bo wiem czym by się to skończyło, a miejsca brak. Jedynie zamówiłam parę lilii te zawsze można byle gdzie zmieścić,bo jak to niczego nie kupić na nowy sezon.Nie wiadomo jak przezimowały lilie, a uwielbiam je .Liliowce też powoli zaczynają sie budzić to samo z irysami
Maigold
IWONKO Tobie również słodziutkich Walentynek

No i popatrz niedawno był Sylwester a tu za chwilkę znów kolejna w naszym żywocie
Wiosna cudny
Maigold
MAŁGOSIU też mam na korytarzu jedno okno do dyspozycji dlatego wszystkie szczepki sadzonek pelargonii angielskich i nie tylko dałam do jednej skrzynki .Potem juz ukorzenione pójdą do osobnych doniczek ,albo wprost do skrzynek .Jest tam też złocień krzewiasty ,Lewisje,Fuksja.,chryzantema
Cherry red, ale to wszystko w małych doniczkach, są też dwie doniczki sadzonek szałwii Amistad i i doniczka szczepek rośliny którą nazywam pokrzywką, bo zawsze zapominam jak sie zwie
KRYSIU tak działa na nas forum ,że wciąż mamy nowe zachciewajki

Ze mną jest to samo bo coraz nowsze róże mi się podobają szczególnie jak wchodzę do różanych ogródków jednak nie sposób mieć ich wszystkich.Dlatego juz sie nie nakręcam jeśli jakaś wypadnie to w to miejsce pójdą hortensje, który mam sporo ukorzenionych. Na razie biedaki są w doniczkach, ale to na razie malutkie ukorzenione patyczkowe sadzonki .Ta piwonia to tzw majówka nie mam Red Charm Ojjj ileż ja miałam w ubiegłym roku naniszczonych pąków szczególnie na cudnej
Jacqueline du Pre 
Oby ubiegły rok się nie powtórzył .Niestety następny okaz Doktorka rosnący przy pergoli padł, dlatego przezornie muszę w tym roku zrobić sobie jego szczepkę
To już czerwcowe fotki
Słodziutkich Walentynek