Moje hobby

Zdjęcia naszych ogrodów.
przemek1136
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 mar 2008, o 18:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Dziękuję za odwiedziny. Widzę, że szybko się uczysz. Już i u Ciebie pojawił się link do Twojej strony.Miłego popołudnia. Przemek
aneczka
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...
Od: 23 mar 2008, o 17:57

Witajcie

Post »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: zamieszczam kolejne fotki i mam pytanko odnośnie piwonii jak nawozic aby pięknie kwitły mam jedną i jakoś nie za bardzo :!: :!: :!: a zamierzam powiększyc swoją kolekcję o inne piwonie :!: :!: :!: i kolejne pytanie dotyczące cięcia hibiskusów :?: :?: :!: :!: mam 3 na pniach tutaj ważne w tym roku jest cięcie aby pięknie mi kwitły :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: pozdrawiam Aneczka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Małgoś59
50p
50p
Od: 13 lut 2008, o 19:12

Post »

WITAJ ANIU Masz cudowny ogród, jestem nim zachwycona :shock: :shock: .zadbany,tworzony z sercem i olbrzymim nakładem pracy,za to efekty niesamowite.Gratulacje ;:63 ;:63 .Zamieszczaj więcej fotek z tego pięknego zakątka :lol: :lol:
Co mnie nie zabije- to mnie wzmocni.

Pozdrawiam Małgosia

zapraszam- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=11234
Awatar użytkownika
Dorota-C
500p
500p
Od: 25 wrz 2007, o 21:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Aniu! :D
Ogród masz cudowny, po prostu zaniemówiłam jak zobaczyłam te pierwsze zdjęcia
Pełno w nim tajemniczych zakątków, wszystko dopracowane w najmniejszym szczególe
Czekam na kolejne zdjęcia, pozdrawiam i zapraszam do siebie :D
"Wszędzie kwitną kwiaty dla tego, kto chce je dostrzec."
Storczyki i ogródekDorotki
Doniczkowe
Awatar użytkownika
asiula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 mar 2008, o 10:18

Post »

:shock: :shock: :shock: jakie to wszystko piękne aż słów brakuje by opisać zachwyt. pozdrawiam i lece na swoją działeczke zobaczyć co się tam dzieje. pozdrawiam :wit :wit
Awatar użytkownika
hal1959
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2008, o 19:52

Post »

Ogród Aneczko masz przecudny,aż się chce coś ulepszać w swoim,ale u mnie tyle śniegu ,że tracę cierpliwość.Tyle mam pomysłów,lecz nie mogę ruszyć z pracą .Pozdrawiam i życzę zrealizowania swoich "ogrodowych marzeń".Halina. ;:33
Pozdrawiam.Halina
Hal-Linki
Aktualne
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Aneczko.Dziś obejrzałam następne fotki u Ciebie. Jestem pod ogromnym wrażeniem/piekny ogródek. Prosze jakbys mogła(może masz) to wstaw więcej fotek domku-albo choć w zblizeniu. Pozdrawiam Cie gorąco i naprawde jest na co popatrzeć :) :) :) :) :) :)
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
aneczka
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...

Podziękowania

Post »

:D :D :D Dziękuję wam wszystkim za to,że odwiedzacie mój ogródek i podoba wam się wy też macie śliczne ogródki kolejne fotki zamieszczę mam z tej wiosno-zimy :P :P :P :P tak tak możemy tak mówic prawda :?: ale bądżmy cierpliwi pozdrawiam wasza koleżanka Aneczka :o :o :o
Awatar użytkownika
dorela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lut 2007, o 15:26

Post »

pięknie w twoim ogródku,jest taki uporządkowany,a u mnie dzicz,moje chciejstwa nie pozwoliły mi na taki porządek,sadzę gdzie się da,co się da i ile się da.Szkoda,że nie jest z gumy :cry:
pozdr Dorota
Moje storczyki
aneczka
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...

Post »

Halinko każdy z nas traci już cierpliwośc ja też ale rekompensuje sobie tym,iż mam wysiane już roślinki jednoroczne typu szałwie i werbeny.Zawsze wysiewałam jeszcze petunie i niecierpki ale w tym roku jakoś wyszło,że nie wysiałam kupie uwielbiam kwiaty muszę zakupić bulwy begonii zwisające o kolorze różowym i białym. :lol: :lol: W moim ogrodzie dominują barwy różowe i błękitne :lol: unikam żółci i czerwieni :!: mam dwie lilie w kolorze żółtym ale to wyjątek :P .pozdrawiam Aneczka :lol: :lol: :lol: :lol:
aneczka
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...

Post »

:) :) :) asiula i co się dzieje na twojej działeczce :!: :!: coś nowego wyrosło są jakieś zmiany czekam co mi napiszesz pozdrawiam Aneczka :lol: :lol:
Awatar użytkownika
hal1959
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2008, o 19:52

Post »

Ja nie wysiewam,jakoś nie mam do tego głowy ,może się do tego przekonam.Na razie robię tylko szczepki jesienią z pelargoni 3odmiany o różnych kolorach.Nie mam specjalnych warunków,więc "smażę "je na parapetach,chyba to lubią,bo latem obficie kwitną i sa bardzo duże i silne.W tym roku nie przetrwały bulwy begonii,szkoda,będę musiała kupić. HalinaObrazek
Pozdrawiam.Halina
Hal-Linki
Aktualne
aneczka
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...

Post »

:lol: :lol: Widzisz ja z kolei nie umiem robić szczepek z pelargonii muszę się nauczyć a co do wysiewu to trzeba mieć tzw.anielską cierpliwość ale o tym mogę się rozpisywać pozdrawiam Aneczka ;:7
Awatar użytkownika
asiula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 mar 2008, o 10:18

Post »

aneczko aż miło patrzeć, wszystko zaczyna się ruszać do życia. ;:1

Zapraszam do mnie:)
Awatar użytkownika
Anitaaa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold