Dziękuję za odwiedziny Edytko!
To moja pierwsza róża zakupiona do ogrodu. Na pudełku pisze że jest to róża wielkokwiatowa Passion.Spodobał mi się jej lawendowy kolor, podobna rośnie u mojej mamy na działce i mam nadzieję że kupiłam taką samą
Witam,
bardzo ładny ogródek,moje gratulację.
Ja też kiedyś miałam dużo zielonej trawki,teraz zostały wąski ścieżki.Masz dużo wolnego miejsca więc możesz sie rozwijać.
Zapraszam do odwiedzenia mojego ,,ogródka rozmaitości,,.
Z ogrodniczym pozdrowieniem niech rosnie
Hej, poszukałam w necie twojej róży i jeśli wierzyć zdjęciom to zapowiada się ciekawie. Kolor taki pośredni między różem, a łagodnym liliowym. Będę czekać na zdjęcia w sezonie. Będziesz ją sadzić jako solitera czy w kompozycji z innymi roślinami?
Dorotko super masz zagospodarowany ogród. Te pergole świetna sprawa. U ciebie też wiosennie. Wszyscy cieszymy się jak dzieci tymi pierwszymi jej oznakami.
WitajGigo!
Wiosna powolutku dotarła i do mnie. Wczoraj obcięłam wrzosy i zaczęłam nawozić iglaki ale przegonił mnie deszcz A dzisiaj to szkoda gadać, zimno,pochmurno,wietrznie i zaczął padać śnieg
Witam Dorotko masz wspaniały ogród . Czy te pergole wykonane były w własnym zakresie? Jak długo masz tego pierisa bo mi po pierwszej zimie od razu przemarzł. Szkoda że nie masz więcej fotek .Zapowiada sie super aby tak dalej. ;:2
Witaj Grzegorzu!
Dziękuję za miłe słowa i za wizytę u mnie .Wszystkie pergole zrobił mi mój tata rodzinna "złota rączka".W tym roku ma mi też zrobić altankę drewnianą .
Mojego pierisa mam 3 zimę, jeszcze nigdy mi nie przemarzł ale to może dlatego że zawsze był przykrywany gałązkami.
Pozdrawiam i zapraszam ponownie