Dorotko kaczusie to parka! znowu zostały na wybiegu

teraz przynajmniej maja swobodę do rana! bufet i woda dla nich!
Nie wiem o której roślinie piszesz lepnica? różowa to nn od Marty nazwana babciny kwiatek

a biała to lnica purpurowa
Dobry wieczór!
Ewuniu calka 
Ty zawsze mnie pocieszysz
Ta róże na moim terenie zaczynają i codziennie rano szukam, która następna rozkwitnie. Drób trochę mnie zdominował, ale w stosunku do zachcianek to i tak mocno ograniczam

Mam nadzieję, że kaczkom posmakują małopolskie ślimaki
Dziękuje i odwzajemniam pozdrowienia i życzenia przyjemnego tygodnia
Ewuniu ewarost mam tego trochę i zdjęć mam więcej, ale postanowiłam za tym zakończyć

Pustynnik to nowy nabytek, bo nie miałam do tej pory. Jak Benex wysyłał oferty to się skusiłam, potem proponowali lilie i niestety żadna lilia nie wyszła

Jeszcze nie przekopuję grządki, ale straciłam nadzieję! Co prawda były po 1 zł ale po co całe zamieszanie

Teraz zrobiłam zdjęcie kaczkom, są pierzyńsko ruchliwe
Witaj
Iwonko 
słońce świeciło cały dzień i było bardzo ciepło, ale ja zrobiłam sobie dzisiaj urlop i tylko spacerowałam....no ! truskawki zebrałam bo zauważyłam, że coś się do nich dobiera
Misiu masz wspaniałe róże

widziałam na ostatnich zdjęciach i niech Cię radują

Kaczusie muszę się przyzwyczaić. Teraz próbowałam im zrobić zdjęcia i chodziłam po wolierze, a te uciekały i tak fajnie się darły
Luciu Droga
jaka spóźniona? Ty zawsze jesteś na posterunku i o czasie
Wypatrywałam kaczek między sztachetami i zobaczyłam tą kruszynkę w wielkim kurzym świecie
Róże rzeczywiście coraz są ładniejsze, ale część ma zaledwie parę pączków bo wiosna czy zima? dały popalić!
Bardzo dziękuję w imieniu całej menażerii za życzenia (piesek dalej jeden, coś młodzi nie mają szczęścia).
Tobie i Twoim najbliższym rodzince i zwierzaczkom, ptaszkom pomyślnego i zdrowego tygodnia! niech Wam wszystko sprzyja
Dobrej nocy!