U mnie muszę jeżdzic kursorem po całym ekranie aby je oglądnąć

Pojedyńczo wklejane były by akuratnie do oglądnięcia :P
Pozdrawiam cieplutko.
Jak widać w ogrodzie mam od groma kamieni na których mało co rośnie,Właśnie. pomiędzy nie wciskam te skarpety z roślinami.I właśnie z tego miejsca mało jakim roślina udaje się wydostać ,skąpa ilość podłoża jest wystarczającą barierą.Na brzegu oczka rośliny mają super warunki i tam należy je pilnować niektóre są naprawdę ekspansywne w takich warunkach.Tak w nawiasie to doskonałe miejsce na sadzonki prawie wszystko się tam przyjmuje.Aby tą metodę zastosować w oczku należy mieć porobione polki,i właśnie w te miejsca nasadza się rośliny w zależności od ich upodobań .Metoda jest prosta sadzonka sadzonka z podłożem w podkolanówkę następnie wkładamy to do wody i dociskamy kamieniem lub kilkoma.Po kilku tygodniach kamienie można wyjąć .A co do najbardziej ekspansywnych to tradycyjnie sekator .kogra pisze:Brawoza pomysł z wykorzystaniem rajstop. A napisz jeszcze jak mocujesz je na brzegu, aby nie utonęły, gdyż ciężar wzrasta wraz ze wzrostem rośliny w środku.
A jak ograniczasz rozrost gajowca żółtego, który niemiłosiernie mocno się rozrasta.
Dlaczego takie wielkie ,moja odpowiedz jest taka.Na serwerze gdzie trzymam wszystkie fotki to taki mój standard ,a po drugie na większych fotkach o wiele więcej widać ,z doświadczenia wiem że otwarcie miniaturki jest o wiele czasochłonne i ludziom się po prostu nie chcejolciajci pisze:Barakudo zdjęcia śliczne :P tylko dlaczego takie wielkie.
U mnie muszę jeżdzic kursorem po całym ekranie aby je oglądnąć.
Pojedyńczo wklejane były by akuratnie do oglądnięcia :P
Pozdrawiam cieplutko.
Ze skarpet wyrastają bardzo szybko .Skarpeta głównie służy w początkowej fazie rozrostu rośliny.Po jakimś czasie po niej nie zostaje nic korzenie tak to wszystko oplotą i podziurawią ,choć o dziwo nadal wszystko trzyma sie kupy i z łatwością można przesadzać całą roślinę gdzie i kiedy się chce.chatte pisze:To znaczy, że prawie wszystko mozna sadzić w ten sposób!![]()
Bardzo dziękuję! Z pewnością wykorzystam tę metodę
A co się dzieje, kiedy rosliny zaczynają się rozrastać i w skarpetach robi im się za ciasno?
Wszystkie Twoje zdjęcia są piękne, ale szczególnie urzekło mnie zdjęcie kaczeńca...