Mój ogród - Zenobiusz
- ZENOBIUSZ
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 sty 2008, o 07:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Haniu dziękuję za odwiedziny w naszym ogrodzie.Burza choć wyglądała bardzo grożnie,gdyż wiał potężny wiatr i lał obfity deszcz nie zauważyłem w ogrodzie większych uszkodzeń.
Drzewa i krzewy nasiąknięte dużą ilością wilgoci nabrały koloru soczystej zieleni,wreszcie choć na chwilę mogą odpocząć od gorącego powietrza
Zyczę miłego dnia
Drzewa i krzewy nasiąknięte dużą ilością wilgoci nabrały koloru soczystej zieleni,wreszcie choć na chwilę mogą odpocząć od gorącego powietrza
Zyczę miłego dnia
Pozdrawiam Zenek
- reniazt
- Od: 6 wrz 2007, o 20:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Zenku - ale u ciebie ślicznie. Fajnie, że masz ogród tak na równinie - trawka ta zieleniutka i rośliny dorodne. Przepiękne krzewuszki a perukowce to już zakwitły na medal. Widze, że też rośnie u ciebie dereń o dwukolorowych liściach. One mi sie bardzo podobają - w ogóle to lubię takie rośliny, bo one nawet jak nie zakwitają, to zdobią ogród.
- ZENOBIUSZ
Violu dziękuje za odwiedziny w moim ogrodzie i miłe słowa.Iglaki moje są na tyle duże że nie wymagają już nawożenia, jedynie od czasu do czasu wykonuję profilaktycznie oprysk przeciwko owadom ssąco -gryzącym. W ogrodzie moim rosną również iglaki bardzo małe ale
są to miniatury mające po 5 i więcej lat.
są to miniatury mające po 5 i więcej lat.
Pozdrawiam Zenek
- ZENOBIUSZ
Piękny upalny dzien i temperatura powietrz powyżej 30 stopni,zmusiły mnie do porządnego podlania drzew i krzewów,które bardzo odczuwają suszę.A oto kilka zdjęć z ogrodu :
Droga dojazdowa prowadząca do ogrodu przez las

i kilka kwiatów rozpoczynających kwitnienie
nowy nabytek mojej żony

lilia

i rozpoczynająca kwitnienie hortensja Anabell
Droga dojazdowa prowadząca do ogrodu przez las

i kilka kwiatów rozpoczynających kwitnienie
nowy nabytek mojej żony

lilia

i rozpoczynająca kwitnienie hortensja Anabell

Pozdrawiam Zenek
- ZosiaM
- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
witaj zenku wide że dzwonek alpejski u ciebie już kwitnie a u mnie to pąków nie widać, trzeba się u ciebie nachodzić ,dobrze że pogoda sprzyja ale za oknem idzie burza to powino popadać roślinki mają sucho pozdrawiam zosia
Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
- ZosiaM
- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
witaj ewelinko byłam pewna że to dzwonek dzięki za poprawke pozdrawiam zosia 

Pozdrawiam i zapraszam do siebie
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Wspaniała lokalizacja takiego ogrodu...pewnie,że musisz sie namęczyć w jej utrzymaniu w takim stanie jak jest ...
ale jakie cudowne to miejsce Zenku ...jak cudownie zadbane ..jak miło popatrzeć na nie.
Droga dojazdowa to balsam dla mojej upieczonej duchotą duszy...już bym się zagłębiła tam dokąd prowadzi...
Szukam cienia i chłodu za wszelką cenę .U Ciebie jest wszystko i to jak podane nam do oglądania
Pięknie tam macie,po prostu pięknie.
Pozdrawiam ,żonę również.
ale jakie cudowne to miejsce Zenku ...jak cudownie zadbane ..jak miło popatrzeć na nie.
Droga dojazdowa to balsam dla mojej upieczonej duchotą duszy...już bym się zagłębiła tam dokąd prowadzi...
Szukam cienia i chłodu za wszelką cenę .U Ciebie jest wszystko i to jak podane nam do oglądania

Pięknie tam macie,po prostu pięknie.
Pozdrawiam ,żonę również.