Witam.
Iwonko jeszcze nic nie wysiałam,ale nasionka poprzeglądałam i kiedyś zacznę. Ziemię już mam,tylko chęci jeszcze nie.
Halinko niestety nie znam. Przeglądałam irysy po szkółkach,ale odmiany nie znalazłam.
Janku 
już coraz cieplej , śnieg topnieje to czas zacząć. Jeszcze nic nie siałam a wiosna mi się już marzy. Oj to sporo miałeś śniegu . U mnie mniej i nic nie okryłam w tym roku.
Ja też przeglądałam trochę ofert ale nic mi w oczy nie wpadło. W nowościach pokazują rośliny, które już mam.
Tereniu dziękuje. Jeszcze muszę posadzić troszkę irysów niskich.
Stefciu pełne kosmosy są dostępne, tylko cena ich spora. Oj tak lubię to robić i wkładam to dużo serca. Tylko ,żeby jeszcze więcej czasu było na ogród to bym z niego w ogóle nie wychodziła.
Madziu ogrodówek mam trzy ,ale na zdjęciu była pokazana jedna. To wiekowa hortensja.
Jurku próbowałam wysiewać bezpośrednio do ziemi to mi nic nie wschodziło a w doniczkach wszystko. Wysiewy na oknach są pod kontrolą i bardziej zadbane. Ty masz cieplej to możesz sobie na to pozwolić.

Bądź dobrej myśli.Może Ci nie zmrozi.
Soniu to Moltkia. Przymiotno też mam. A czemu Cię irysy nie lubią? Te kłączowe też czy tylko cebulowe? Co porabiasz?
Jeszcze mam babcine. Stare odmiany.
A to trawolistny. Niski.