vimen pisze:Kasiu dokarmiaj dobrze Dad's Favorite, bo zdaje się, ze i u Miłki i u mnie zaginęła... więc pewnie obie bedziemy się o nią uśmiechać
O to przykro. Będę na nią chuchać. Muszę przyznać, że i u mnie słabo przyrastała i dopiero teraz zakwitła. Mam nadzieję, że kartofelki będą w porządku, ja zawsze daję dobre nawozy więc nadzieja jest.
Pozdrawiam Katarzyna "Kobieta ma zawsze coś do zrobienia w domu, głupia w nocy śpi, to się jej nazbiera"
Jeszcze zdążyła zakwitnąć Idę sobie dzisiaj i nagle ją zobaczyłam. "O rany skąd ja mam Show'n'Tell?" pomyślałam. A potem refleksja - "nie to przecież Boja's Farm"... Ale pierwszy kwiat jest wielki dla zmyłki
Tak Grzesiu Labyrinth zresztą też - piękny kwiat, tylko w złym miejscu posadziłam i dlatego tak marnie wygląda. Jeszcze mam jedną w pąkach - już pękają, to może zdążą. I cztery mam takie, które na pewno w tym roku już nie zakwitną. Moje gapowe, bo nie zabezpieczyłam przed ślimakami - za późno się zorientowałam, ze te paskudy w ziemi się ukrywają.