Dziki zakątek

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Rozana
1000p
1000p
Od: 20 wrz 2014, o 09:30
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Dziki zakątek

Post »

Nawet jeśli ja schowam tabletki, to ktoś je wyciągnie. Niestety. Poza tym mam taką obesesję, żę jak idę w gości do rodziny, to chowam noże, wrzątek leki itp. A tu taka historia. Na szczęście wszystko dobrze już jest, jesteśmy w domku.
Awatar użytkownika
Malvy
500p
500p
Od: 10 lut 2015, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Cieszę się, że wszystko w porządku już, duuużo zdrowia życzę. Dzieci są zawsze krok przed rodzicami, przed moim kuzynem wszystko chowali wyżej, żeby nie sięgał, to się wycwanił i z szuflad schodki sobie robił żeby sięgnąć :D
lucynda
200p
200p
Od: 4 sty 2015, o 19:39

Post »

No cóż sama mam prawie dwóletniego brzdąca i dobrze wiem jak trudno go upilnować, ale najważniejsze ,że u Was już wszystko w porządku .
Pozdrawiam Lucyna
Awatar użytkownika
Anuleczka
500p
500p
Od: 25 sty 2015, o 20:27

Post »

Fajnie że już jesteście w domu. Wszystkiego dobrego w takim razie.
Awatar użytkownika
Rozana
1000p
1000p

Post »

Dziękuję wszystkim ;:196 . To prawda, że dzieci ciężko upilnować, ona potrafi wywinąć przy mnie orła, lub cokolwiek innego, choćbym nie wiem jakbym się starała ją upilnować. Lubi troszkę na złość zrobić, napsocić. A tyle jej tłumaczę, co wolno, czego nie. Tabletki też trzymam wysoko, tylko to jedno opakowanie niefortunnie spadło z szafki i ja nie zauważyłam. :(
vimen
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 11 sty 2015, o 16:21

Post »

Z dziećmi już tak jest - mozesz siedzieć obok, a i tak spadnie z krzesła - nie upilnujesz. Mój na szczęście nigdy nic do buzi nie pchał.
Awatar użytkownika
kwiaty_poli
500p
500p
Od: 5 gru 2011, o 16:10

Post »

Witaj Marto. Trochę sobie pospacerowałam po Twoim ogródku i widzę, że już złapałaś niezłego bakcyla, a dzięki forum, to już zwariujesz totalnie jak ja :;230 buziaki dla córci, oby wróciła do zdrówka ;:196
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Rozana
1000p
1000p

Post »

Mam syna 14 letniego, ale on był zupełnie inny, ostrożny itp a córka szalona, ciągle się wspina robi jakieś fikołki i coś wymyśla , że aż się boję tych jej wyczynów. Latem miała rękę złamaną. Tak coś kombinuje.

-- 17 lut 2015, o 22:26 --

Paulino, u mnie już parapety obsiane, a jeszcze tyle do wysiania :). Doniczki na nowy sezon wiosenno'letni kupione z tych wiszących i już mam plany na wydatki marcowe. Chyba już zwariowałam.
Awatar użytkownika
beacia0088
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lis 2013, o 20:18

Post »

Marto dzieci dają czasami popalić,ale muszą się kiedyś wyszaleć .Trzeba mieć oczy wokoło głowy to fakt,ale to i tak by ich człowiek nie upilnował.Wiem bo sama mam trójkę i bynajmniej u mnie to ten najmłodszy największy wiercipięta i rozbójnik.No i najwięcej jakiś szkód ponosi.
Nasiona u mnie w końcu zaczęły wychodzić bo już myślałam ,że z nich nic już nie będzie.Dopiero połowę wysiałam a druga połowa czeka ,tylko się zastanawiam gdzie je wysieje bo już nie mam w czym za bardzo i już wszystkie nasłonecznione miejsca zajęte.
Awatar użytkownika
Rozana
1000p
1000p

Post »

Mam nadzieję, że moja mała nic tak poważnego już nie wymyśli . Bo się strachu najadłam.
A jeśłi chodzi o nasionka, to niektóre na szczęście pójdą prosto do gruntu, więc może nie będzie tak zle. Niektóre słabo mi też wschodzą m , in lobelia, a na niej mi zależy, ale czekam niecierpliwie.
Awatar użytkownika
acia1065
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 sty 2014, o 14:19
Kontakt:

Post »

Ja starałam się przewidzieć wszystko, ale i tak zawsze coś wymyśliły (bliźniaki - współpraca pełna). A szczególnie jak jechaliśmy w odwiedziny do teściów - zawsze jakiś nowy guz czy inne. Dzieci już tak mają :D
Beata
Awatar użytkownika
anastazja B
1000p
1000p
Od: 3 mar 2013, o 09:44

Post »

Dzieci mają bardzo różne temperamenty i czasami ciężko przewidzieć co im do głowy przyjdzie, jedne robią jak same chcą a inne wszystkiego słuchają i to często niezależnie od wychowania. Ale to i tak najfajniejszy wiek a takie "wyczyny" później wspomina się z rozrzewnieniem. Dobrze ,że już wszystko w porządku i możesz dalej zająć się planami ogrodowymi oczywiście nie spuszczając małej z oka :wink:
Marto dużo siejesz kwiatów z nasion, a masz jakieś bylinowe?
pozdrawiam Beata

Mój ogród w półcieniu
Awatar użytkownika
Rozana
1000p
1000p

Post »

Anastazjo, niestety bylinowych nie mam jeszcze. Ale niedługo będę nad tym pracować. Trochę od mamy wezmę, zamówię, kupię i mam nadzieję, że będą łądnie rosły.

-- 18 lut 2015, o 20:02 --

A nie do końca jest dobrze, córcia była w przedszkolu i zaczęła wymiotować, podejrzewam, że w szpitalu złapała wirusa. Bo były tam dzieci z takimi sprawami. :cry:
Awatar użytkownika
beacia0088
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lis 2013, o 20:18

Post »

Marto i jak córcia to wirus?U nas też panuje i sporo osób chorych a jak jedno zacznie to potem po kolei leci po wszystkich.Jak tam wysiewy ?U mnie póki co średnio,lewkonie poszły jak szalone ,troche malw i aksamitki zaczynają,ciekawe co będzie z resztą i kiedy ?
Awatar użytkownika
garden11
1000p
1000p
Od: 3 gru 2014, o 10:16

Post »

Martuś, koniecznie musisz zaprosić do ogrodu byliny same plusy: co roku same wyłażą nie trzeba wysiewać nowych, kwitną, zmieniają się z każdą porą roku :)
Pozdrawiam Ewa

W ogródku u Ewy
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”