Witam serdecznie , gorący okres w mojej pracy minął ,mogę trochę odetchnąć
Alu zima przed nami ale ja już myślę o wiośnie ,pachnącej i kolorowej
Marysiu ja też mam problemy z chodzeniem ,dlatego wybieram się na operację żebym mogla szybciej chodzić i pobiegać z wnukami , pograć w piłkę na działeczce
Martuś dziękuję
Kasiula rodzinka mojej córci ,to biegacze ,zięć bierze udział w maratonach i nawet dobre ma wyniki, wnusio zasuwa jak perszing
Małgoś ani się nie obejrzysz jak zostaniesz babcią

wnuki to chyba wszystkie są urocze
Dorotko dobrze że mamy forum i zimą też będziemy przenosić się do naszych ogrodów i odpoczywać
Mateusz hiacynty coraz to bardziej mi się podobają,
jeśli chodzi o brata to przysłowie mówi kto się lubi ten się czubi
Jadziu wspaniały czas spędziłam z wnusiem ,pewnie jak podrośnie to już nie będzie to
Violu Twoja Ewa to już pannica,pewnie już chłopaki za nią się oglądają, Ola jest w wieku mojego najstarszego wnuka ,pozdrawiam całą Twoją rodzinkę
Alu moje dzieci już takie dorosłe,najmłodszy układa sobie właśnie gniazdko rodzinne,chciałabym doczekać jeszcze wnuków od niego
Eliszko witaj dziękuję że zajrzalaś do mnie,ja nie raz też gubię niektóre wątki ,za mało mam czasu na forum,tuje tak rosną ,lekko je podcinam
Marysiu fajnie że już buszujesz po forum,nasze szczęścia niech rosną na pociechę dla nas i w przyszłości dla kogoś, moje zdjęcia już tylko nocne niestety
Iwonko jesteś dzieckiem późno urodzonym,i dlatego jesteś taka zdolniacha
pozdrowienia i buziaczki dla wszystkich gości