Moi Kochani - dzięki Wam

i chwili niedzielnego relaksu , naładowałam baterie i wróciłam do formy , przepracowanie dało znać o sobie i taki oto efekt , więc Bardzo , Bardzo Wam Wszystkim dziękuję za miłe słowa i wsparcie
Kamilu - mieczyków sadziłam 400 ile zbiorę ? Rosną teraz cebulki i niech rosną , tam na mieczykowym polu niewiele już zostało , ale specjalnie dla Ciebie
Izuś -
Beatko i dla Ciebie
Aniu i Alu dziękuję Wam bardzo , tak Chałaputek spanie lubi najbardziej na świecie , no poza pańcią z przysmaczkem w ręku
Beatko , Piotrze
Małgosiu PEPSI pisze:Monia, proszę mi tu się nie mazgaić.

Czasami tak już jest, że są okresy gdzie nie możemy się ogarnąć. Przejdzie. Dół dołem,ale ogród masz kochana śliczny i wypielęgnowany. Potop szwedzki powiadasz.....ale to tylko było na chwilę, my wygraliśmy.

Czekamy na Ciebie....pracusiu

, i tego właśnie potrzebowałam

, Moi Szwedzi zagoszczą jeszcze tydzień

i potem już tylko będzie lepiej
Izuś -i wice wersa ( nie wiem jak to się pisze i nie będę dzisiaj sobie tym zawracała mojej "ślicznej główki"

) u Ciebie również ślicznie
Grażynko - zajrzałam w końcu do tej doniczki co to ją Misio przygotował na gościa od Ciebie i

, jak ma się odwdzięczyć
Madziu latorośl moja nauczyła jak używać foto-shopa

, kolana ani kręgosłup nie bolą , szars -prast i po zielsku na zdjęciu
Gosiaczku- wczoraj , przywieźli zbiornik

, Misio w szoku pyta po co ,"bimbru zapędzim" odpowiadam , teraz trzeba się dobrze zastanowić nad miejscem i do roboty
Jak Misio wstanie z popołudniowej drzemki

, bo z Chałaputem śpią nos w nos , postaram się wstawić zdjęcie planu działki , może pomożecie wybrać najlepszą lokalizację na oczko
Jeszcze raz bardzo Wam wszystkim dziękuję