"Szpital na peryferiach" Kasi

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
raflezja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lip 2009, o 21:51
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: "Szpital na peryferiach" Kasi

Post »

Oczywiście, że będzie dobrze. Ślady pozostaną, skorkowacieją trochę.
Awatar użytkownika
Katiusha
1000p
1000p
Od: 24 kwie 2014, o 13:09
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Pomysłodawców to bym ;:158 :pogon Chociaż tego kłujka uwolniłam od gwoździ w głowie :roll:
Awatar użytkownika
maadro
1000p
1000p
Od: 17 mar 2014, o 20:21

Post »

Łomatko ;:oj o czym ja czytam ;:oj :!: :!:
Czego to ludziska nie wymyślą dla pieniędzy ;:oj :!: :!:
Kasiu, czy Staś teraz już wie o takich szachrajstwach? ;:222
Czy raczej nie będziesz synka uświadamiać ? Sama nie wiem co bym zrobiła ;:145

Ale na pocieszenie masz piekną parapetową kaktusiarnię ;:215
Dobrej nocy ;:196
Pozdrawiam serdecznie - Ewa
balkonowo i doniczkowo
Awatar użytkownika
Katiusha
1000p
1000p

Post »

No widziałaś Ewciu??? To dopiero drańswo wobec rośliny. Dobrze, że Iwonka mnie oświeciła ;:180 A pewnie po tygodniu zaczęłabym macać, co to za wieczne kwiatki...
Stasiowi na szczęście nie muszę się tłumaczyć, on po prostu lubi kłujaczki, zielone, czerwone, z kwiatkami lub bez ;:173 Nie chcę mu męczyć teraz główki takimi chamstwami. Niech się kuruje w błogim spokoju. Potem mu ten jego sklejek wyjaśnię.
Dobrej nocki ;:196
Awatar użytkownika
Bogsaf
500p
500p
Od: 1 kwie 2014, o 13:40
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Ostatnio, jak byłem na zakupach w LM, to widziałem mnóstwo kłujaków z przylepionymi oczkami, farbowane i tym podobne g.... Szkoda tylko roślin, a swoją drogą ciekawe czy ktoś to kupuje :?:
Awatar użytkownika
maadro
1000p
1000p

Post »

Kasieńko :heja
Tak właśnie pomyślałam, ale też, że Staś się zmartwi brakiem kwiatu na kłujaczku. :cry:
Myślę, że ma czas na poznanie "odmiennej mądrości" ludzkiej.
Bogdanie, widziałam jakieś podobne cudaki w Biedronce, ale nie pomyślałam że są sztukowane, a najwyżej pomalowane, czego tez nie trawię. ;:161
Znikają jednak bardzo szybko z półek, więc chętni jednak są. ;:151

Pięknego dnia Wam życzę ;:3 ;:197
balkonowo i doniczkowo
Awatar użytkownika
Katiusha
1000p
1000p

Post »

;:196 Witajcie Kochani
Dzieńdoberek Ewciu i Bogdanie!
Staś na balkon wyjrzał rankiem, a ja zapomniałam, że zostawiłam dowody zbrodni ;:124
Obrazek
Ale pomstował na niedobrych ludzi. Spytał, czy to plasterkiem powinno się zakleić ;:306 Generalnie zniósł to koncertowo i poprawnie politycznie ;:3
Co do malowania i doklejanych oczu, też to widziałam ;:222 A najbardziej mnie rozwaliły takie kaktumikołaje z oczami, brodą i czapką ;:125
Ale faktyczne... Zniknęły dość szybko...

A te się kuracjują w kwarantannowej kuwecie ;:173 Mam wrażenie, że w takiej szklarni ciągle by chciały siedzieć. Nawet jakiś pączek któraś produkuje:
Obrazek

A teraz czas na wielkie DZIĘKUJĘ i ;:cm ;:167 dla Ani a-moroso Kobietę wielbię na kolanach bez krępacji i jak mały Mort poluję na królewska stopę do wycałowania :;230 (Ostatnio mam ciągle projekcje "Madagaskaru" ze Stasiem ;:131 )
Pewnie poznajecie Księżniczkę Wayetii:
Obrazek Obrazek

I druga Księżniczka sp. DS-70. Ma nawet zawiązki, ale Ania mówiła, że może się zbiesić i nie donosić. W końcu taka przeprowadzka to szok dla zieleninki :? CZEKAM :shock:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Marysiu, poznajesz doniczki? :;230

A na koniec autentyk z wczoraj. Po toalecie ustawiłam ładnie Księżniczki na parapecie i nabożnie podziwiam ;:180 . Wchodzi mój A z pracy i mówi - Skąd te rośliny, to nowe? Ja - Pocztą przyjechały..... ;:175
Po trzech na oko godzinach mój Ukochany wraca do tematu.... A co to jest, FASOLA?? Ja umarła wewnętrznie, spokojnie odpowiadam - Nie Kochanie, to są hoje. Mój A - Aha, bo wygląda, jak fasola....... ;:150 :;230 :;230

Miłego dnia Kochani :uszy
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Frodo1
500p
500p
Od: 31 lip 2013, o 09:09

Post »

Ha ha ha dobre ;:306 fasola
Ubawiłam się do łez... Hoyeczki piękne, wypasione...
Pozdrawiam serdecznie
Iwona
Awatar użytkownika
maadro
1000p
1000p

Post »

Kasiuuuuu ;:oj :;230 a powiadają, że mężczyźni to najlepsi ogrodnicy. Jednak wybiórczo :!:
Nic to jednak, przyszłościowy jest i da się wychować ;:1
Uściski dla Małego Mężczyzny za prawdziwą dzielność ;:303 ;:167
Świetne to sanatorium ;:215 a hojeczki piękneee ;:138,
ale chwalę szeptem, żeby się u mnie jakaś hojoza nie odezwała przypadkiem ;:306
balkonowo i doniczkowo
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Oj kochana mijamy się w wielu wąteczkach to żem postanowiła zajrzeć do koleżanki co tu masz ciekawego i umarłam na widok hojek od Ani ;:oj
Masz mnie na sumieniu bo pałam z zachwytu i leżę teraz płasko na biurku - no nie aż tak płasko bo mi się klawiatura wbija w biust ;:224 , wzrok mam rozbiegany (ale wiesz - do pisania jeszcze zdatny ;:306 ) i szef już mi się szykuje co by swojej asystentce zrobić reanimację ;:147
Wpisuję się i będę zaglądać bo wesoło tu i kolorowo ;:196
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Awatar użytkownika
KarinaX
200p
200p
Od: 8 mar 2014, o 12:14

Post »

Ale kłujaki piękne :) Te opuncje to mnie zaczarowały, czekam z niecierpliwością kiedy moje takie będą :)
Z tymi doczepianymi kwiatkami to draństwo konkretne, po zdjęciach w życiu matyldy bym się nie skapnęła, że to przyczepiane!
Edyradka
50p
50p
Od: 18 mar 2011, o 12:27

Post »

Piękne księżniczki ;:167 Hoje to jedne z moich ulubionych...zawsze chętnie je podziwiam.
Też chciałam sobie kupić filodendrona brasil ale u mnie w biedronkach są tylko te zwykłe zielone.Może jeszcze gdzie trafię.
Awatar użytkownika
raflezja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lip 2009, o 21:51

Post »

Cudne te nowe hoje Kasiu!
Zakupy u Ani są godne polecenia. bardzo dobrze wybrałaś. Teraz czekamy z Tobą na kwitnienia.
x-F-7
---
Od: 6 lip 2011, o 06:54

Post »

Kasiu to piękne "fasoki" zagościły u ciebie, a z niektórych M możemy się troszkę pośmiać;) :;230 :wit niech cudnie rosną, pąków nie zrzucają i czekam na zdjęcia jak się rozkwitną;).
Awatar użytkownika
Katiusha
1000p
1000p

Post »

:wit Mecz się rozkręca, to sobie na forum podglądywuję Was
Iwonko witaj ;:168 Z tą FASOLĄ to jeszcze dziś ze trzy razy chichotałam do łez ;:306 Taka degradacja... Masz przeuroczego kudłatego Przyjaciela w awatarku ;:167
Ewuniu, Mały Mężczyzna wyściskany. Duży zachodzi w głowę, co mnie tak te FASOLE bawią :;230 On już niereformowalny ;:173 Sukces będzie, jak podlewać poprawnie się nauczy i ze trzy nazwy kwiatów zapamięta ;:124 Ale to trzeba trening a'la wojskowy wprowadzić. Twardy i bezwzględny ;:209 bo to żołnierz z jeszcze dłuższym stażem, niż ja. Stadium nieuleczalnego skrzywienia. Ale Kochany jest ;:108 Szeptem, masz rację. Się rozrosną, to wymienimy..poglądy ;:333
Moniczko witaj ;:168 :;230 Wyobraziłam sobie to omdlenie i próbę reanimacji...Ja jestem też takie 160 cm jak ty. Dowódca mówi: żołnierz kieszonkowy, świetny do czołgów ;:191 Na szczęście moja jednostka nie ma czołgów. Ale w kancelarii, jak czasem za kompem siądę, to maskowanie na 5. Zza monitora mnie nie widać. Koledzy się śmieją, że mundury w Smyku albo 5-10-15 kupuję :;230
Hojki od Ani ;:167
Karinko, dziękuj Stasiowi za widoczki. Też nie miałam bladozielonego pojęcia, że takie debilizmy uskuteczniają... :shock:
Edyradko witaj ;:196 Iwonko, Pati Też się nie mogę "fasolami" nacieszyć :tan Będę je inwigilować stale w sprawie kwiatków ;:175
Och..1:0. Wracam do meczyku :wit
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”