Mój zielony raj cz.3
- iwona0042
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Mój zielony raj cz.3
Małgosiu kochana, dalej działasz na działeczce?, o widzisz ja też miałam zamiar pryskać, ale skoro tak, to i ja już nie będę 

- Ma-Do
- Od: 22 lut 2010, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Grażynko,czekam na zakwitnięcie innych sadzonek,jeśli będą podobne do tej,to na pewno pójdą w dobre ręce .
Dodam,że zapowiadają się na pnące,są wiotkie,a więc łatwe do prowadzenia.
Tereniu,pracuję korzystając z ładnej pogody.Wprawdzie liście,które uprzątam są bardzo mokre,ale lada dzień ma się ochłodzić i znowu padać,więc spieszę się bardzo.Przy okazji rozprawiam się z malutkimi bezskorupowymi ślimakami,które mają się całkiem dobrze pod liśćmi i mokrymi łodygami bylin.Te ślimaczki są mało widoczne,i zawsze wiosną narobią mi szkód zanim zdążę zainterweniować.
Peonii nie zamawiałam,choć bardzo mnie kusiło.Kupiłam tylko jedną w sklepie ogrodniczym-Red Charm ale taka nędzna sadzonka,że nie wiem kiedy doczekam się kwiatka.
Iwonko,działam,i nadal mam dużo do zrobienia.
Oprócz porządków przydałoby się jeszcze przyciąć winorośle.Ale pogoda sprzyja,więc myślę,że dam radę ze wszystkim.

Tereniu,pracuję korzystając z ładnej pogody.Wprawdzie liście,które uprzątam są bardzo mokre,ale lada dzień ma się ochłodzić i znowu padać,więc spieszę się bardzo.Przy okazji rozprawiam się z malutkimi bezskorupowymi ślimakami,które mają się całkiem dobrze pod liśćmi i mokrymi łodygami bylin.Te ślimaczki są mało widoczne,i zawsze wiosną narobią mi szkód zanim zdążę zainterweniować.
Peonii nie zamawiałam,choć bardzo mnie kusiło.Kupiłam tylko jedną w sklepie ogrodniczym-Red Charm ale taka nędzna sadzonka,że nie wiem kiedy doczekam się kwiatka.
Iwonko,działam,i nadal mam dużo do zrobienia.

Pozdrawiam , Małgosia
Moje wątki
Moje wątki
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
No bo co byśmy robiły, gdyby nie zmiany?
Dlatego jestem pewna, że jeszcze nie jeden raz wcisnąć jakies chciejstwa
To normalne, że po jakimś czasie roślinki nam się nudzą i jesteśmy w stanie się ich pozbyć, żeby zrobić miejsce dla ładniejszych
Ja już też do tego dojrzałam, chociaż nadal mając tyle trawnika, bardziej ide w jego zmniejszenie, ale już się to kończy.
Dlatego jestem pewna, że jeszcze nie jeden raz wcisnąć jakies chciejstwa
To normalne, że po jakimś czasie roślinki nam się nudzą i jesteśmy w stanie się ich pozbyć, żeby zrobić miejsce dla ładniejszych
Ja już też do tego dojrzałam, chociaż nadal mając tyle trawnika, bardziej ide w jego zmniejszenie, ale już się to kończy.
-
- Od: 7 mar 2007, o 13:21
Małgosiu witaj
i ja trafiłam do Twego zielonego raju.
Jestem zauroczona Twoim ogrodem i piękną różnorodną roślinnością.
Masz cudowne rośliny na które się patrzy z przyjemnością. Będę do Twojego wątku z przyjemnoscią wracać.
pozdrawiam

Jestem zauroczona Twoim ogrodem i piękną różnorodną roślinnością.
Masz cudowne rośliny na które się patrzy z przyjemnością. Będę do Twojego wątku z przyjemnoscią wracać.
pozdrawiam