A skoro pogoda się poprawiła, pora na kilka fotek:

- trzeba przyznać, kwiaty na fotkach elegancko zaprezentowaneA skoro pogoda się poprawiła, pora na kilka fotek:
Nooooooo...czuję się z lekka pominiętaprzemek_pc pisze: A tak poza tym mam wrażenie, że mój wątek żyje już tylko dzięki Henrykowi, Markowi i Robertowi. Nawet nikt nie zauważył wczoraj wrzuconych fotek. Chyba już wszystkich zanudziłem tymi medio na śmierćW związku z czym dzisiaj już mi się nie chciało robić nowych
Poza tym pogoda jest strasznie przygnębiająca...
Ja się tylko pod tym podpisuję i melduję, że jak czas pozwala, to jestem "u ciebie" nie raz, nie dwa, a kilka razy dziennie. Fachowych uwag o numerach polowych nie dam, siedzę i chłonę uroki. Poza tym twoje fotki mają jeszcze walor edukacyjny po dłuższym czasie - ile to razy jak u mnie wyjdzie kwiatek, to biegam do ciebie by porównać, albo wybrać nazwę chciejstwa przy zakupach. Wstawiaj więc te fotki i nie narzekaj, że się nie odzywamy, choćby były to same twoje wpisy, to i tak byłyby jedne z najczęściej odwiedzanych.przemo1413 pisze:Ej ej to że sie nie udzielam ( bo po prostu nie mam nic mądrego do powiedzenia po za tym że wszystko piękne ) to nie znaczy że nie zaglądam bo zaglądam codziennieRób fotki i wstawiaj bo twój wątek jest bardzo ciekawy .