Witaj Wiolu
Śliczna masz działkę ,postępy ogrodowe robisz niesamowite.Nieznajomościa nazw roślin sie nie przejmuj,ja też nie zawsze znam ich nazwy,chociaż w ogrodzie siedzę od niemowlęctwa a mam swoje lata bacine.Gratuluje i czekam na kolejne relacje
To miodunka pstra ,w przeszłym roku się rozrośnie i zakwitnie na niebiesko , a potem zeżre ja mączniak ,po ogoleniu na zero wypuści piękne zdrowe liście .
Kasiula i Żabcia, dobrze że jesteście przy mnie. Fajnie odnaleźć pokrewne dusze. Dziś popracowałam na działce, ale zwiastuny burzy nas wygoniły. Sałata popikowana, a także pory. Trawa skoszona... Pierwsze rzodkiewki zerwane i skonsumowane. Pychotka
Wiolu jestem z rewizytą , ale się u Ciebie dzieje , pięknie kwitną Ci jabłonie są cudne i serduszkę masz śliczną moja biała wyginęła a różowa dopiero wychodzi , pewnie miejsce jej nie pasuje , muszę ją przesadzić bo co roku jest mizerniejsza.
JaSna, Marysiu- jabłonki prezentują się cudownie. Szkoda, że przy pomocy aparatu nie można oddać dżwięku- jak w ulu. Tylko na gruszy brak kwiecia- chyba owoców w tym roku nie będzie