Iwonko ja jestem .
Ale sama wiesz jak to jest-tym bardziej w sezonie-czasu na wszystko mało .
Ja mam mus siedzenia w domu (syn ma ospę) to nadrabiam.
A skalnicę andersa białą też mam tylko zakwitła później
Witaj Iwonko zaglądamy do ciebie, zaglądamy tylko nie zawsze piszemy
Z wielką niecierpliwością czekam na zdjęcia pochwal się, co nowego ( i starego ) u Ciebie kwitnie
Oj dziewczynki, przepraszam że ja taki niedowiarek jestem.... ciesze sie że o mnie pamiętacie i tu zaglądacie
wstawie kilka zdjęć z działeczki (z czwartku)
krzewuszki cudowne cudownie kwitną
tutaj ma być kwiatowa rabata, zobaczymy co mi z tego wyjdzie
wiciokrzew dostany od sąsiada
domeczek sie remontuje
Czytałam że masz problem z mszycami, ja pryskałam wodą z octem i płynem do naczyń.
Skuteczne - po 2 dniach były tylko sucharki
Teraz pewnie jak pójdę na działkę to będzie znów ich pełno ale i ocet i płyn do nazyń czekają już na nie
IWONKO-ONKO
Cieszę się że sąsiadka wpadła do mnie z wizytą . Byłam już kiedyś u Ciebie ,ale chyba nie zauważyłaś [na 15 str]. Cieszę się ,że Ci się u mnie podoba . Zrobiłas kawał roboty i domek pięknieje . Jesteś fajną dziewczyną ho ho . Ze mnie to już stara baba w porównaniu z Tobą ,ale nie szkodzi . Lubię jak młodzi z takim entuzjazmem biorą się do roboty . Dzisiaj też byłam rano w ogródku ,ale chyba najgorsze już za mną . Znowu padzy i padzy i nie widać końca deszczu . Nie szkodzi ,że pada musisz wykorzystać okazję i zmywać te mszyce . Ja też stosuję tą miksturkę od MARIOLKI -COMY i jestem zadowolona nawet działa na mrówki skutecznie hi hihi . Miłej niedzieli
Witaj Onko. Podobnie jak Jadzia zaglądam do Ciebie często. Masz już piękną działeczkę. I domek śliczny, wyobrażam sobie jak będzie ładny po remoncie, którego u mnie nie ma kto zrobić. Zapraszam do siebie