Klaudio -
Natalii -
Tereniu -
Justynko -
Celinko -
Elu -
Haniu -
Magdo -
Alinko -
Kasiu
Tereniu - No niestety strzeliłaś gafę ale cóż zdarza się ale mimo to na owocobranie zapraszam już dziś
Magdo - Witaj w klubie

a co do dobroczynka to wtajemniczyła mnie już wcześniej w jego moc
Żanetka-Piasek Pustyni
ale i za Twoje przypomnienie

Na razie muszę go sobie jednak odpuścić bo jest zbyt drogi
Alinko,Kasiu - Za trzymanie kciuków
Dziewczynki jesteście niezawodne i zawsze mogę na Was liczyć a zatem stokrotne dzięki za kolejne odwiedziny w moim wątku i przesympatyczne posty

Zapraszam i Was i Wszystkich ponownie do siebie i serdecznie pozdrawiam
Były już w moim wątku i tulipany i hiacynty w "filiżankach" na których kwiaty trzeba było nieco poczekać ale warto było bo jak już się pojawiły to wniosły w dom trochę radości,wesołości i pierwszy powiew wiosny

Niestety już przekwitły i poza wspomnieniem pozostały
po nich jeszcze zdjęcia,na których starałem się jak najlepiej uwiecznić ich urodę i piękno ale czy to mi się udało możecie ocenić tylko Wy Drodzy Forumowicze
Dziś zaprezentować chcę kolejne dwa zestawy tym razem do domowej hodowli kolorowych frezji i lilii - Mona Lisa dla odmiany nie w "filiżankach" a w doniczkach porcelanowych i ku mojemu zaskoczeniu bez otworu drenażowego w dnie

w związku z czym moim pobożnym życzeniem jest aby cebulki,które właśnie dziś posadziłem nie zgniły a zdrowo się rozwijały,wykiełkowały i ładnie zakwitły

Poza tym zaskoczony jestem porą roku do sadzenia cebulek tych roślin w doniczkach,ciekaw jestem czy w ogóle coś z tego eksperymentu wyjdzie,no cóż czas pokaże a i cierpliwość jak najbardziej wskazana
Zestaw do hodowli kolorowych frezji-ciekawy ile wyjdzie z ośmiu cebulek?
No i ile wyjdzie z trzech cebulek lilii?
A moje anthurium nieco się rozrosło-oby tak dalej.
Clusia też nieco podrosła i ma się dobrze - na zdjęciu z symbolem wielkanocnym w tle
Pozdrawiam Wszystkich raz jeszcze