beatab-Beato uwielbiam kwiaty jednoroczne, co roku można siać inne i cieszyć się ich kwitnieniem. Tytoń jest piękny, polecam Beatko jest piękny i długo kwitnie
małgocha1960-Gosiu a wiesz, że mnie też

za chwilę sierpień,eh... lato trwa zbyt krótko
slanka-flora-Sławku to żadna tajemnica

część jednorocznych kupiłam u Leszka Seredyńskiego ma duży wybór, polecam!
A z motylkiem to było tak: kupiłam nasiona ślazownika malwowego(bylina) za nie małe pieniądze bo to nowość i jak przeczytałam na paczce- bezproblemowy. Pięknie powschodził, cieszyłam się jak dziecko do momentu kiedy zakwitł. Zamiast ślazownika cudnie kwitnie w moim ogrodzie jednoroczny motylek. I ot cała historia

mimo to polecam i jeśli mogę Ci poradzić siej bezpośrednio do gruntu przy siatce lub ogrodzeniu bo wykłada się niesamowicie
zeberka4 mieczyki pięknie kwitną, czekam jeszcze na cztery nowości które kupiłam wiosną
kwiaty_poli perovskia rosła u mnie w słonecznym miejscu, niestety wierzba po trzech latach rozrosła się niesamowicie i ma teraz trochę za dużo cienia. Przesadzałaś kiedyś tą roślinkę?
Alinko witaj kochana

bardzo się cieszę, że podobają Ci się moje kwiatuchy.
Sumak ma już swoje lata i na chwilę obecną odpuścił sobie, ale nie powiem walka przez te wszystkie lata była ogromna. Opłacało się

bo tej wiosny wyrwałam tylko kilka pędów
katharos-Kasiu dzięki

że mi przypomniałaś o innym kolorze kroplika. Sąsiadka ma w donicach w kolorze pomarańczowym, zaraz biegnę spytać czy zbierze nasiona. Wiesz, że jest jeszcze piękniejszy od moich?
Rozpisałam się

a przecież największą frajdą na FO są zdjęcia, dlatego zapodam kilka: