Janek - oj jak masz cudnie, zakładaj wątek

dziękuje bardzo NiuniaNiunia1981 pisze:Alenko muszę pokazać zdjęcia Twoich kwiatków moim, może się zawstydzą i się wezmą do roboty![]()
Janek - oj jak masz cudnie, zakładaj wątek
Paulii pisze:Janku piękny balkonik od środkaJa również widzę tam kilka roslinek, ktore bym Ci ukradła
Uważaj, nie rzucaj słów na wiatr, bo Ci tu forumowy lincz zrobimyM-alinka pisze:O nie !!!! teraz to sie już wkurzyłam![]()
jak do niedzieli nie kupię roslinek i doniczek to pozwalam się wychłostac![]()
To bym Ci podkradłajanek45 pisze:Paulii pisze:Janku piękny balkonik od środkaJa również widzę tam kilka roslinek, ktore bym Ci ukradła
Dobre Paullinko danke za ocenę moich kwiatków jakie byś mi podkradła podaj nazwę może ci uszczypkie emailem prześle
jestem z wami wspólnie zwyciężymy
![]()
Pozdrowienia ze słonecznych Mazur
Alenka pisze: Kasia1007 Tą hoyą to i ja jestem zaskoczona..Mama jeszcze bardziej![]()
Wcale sie nie dziwię, bo cudna jestAlenka pisze: KasiuSanwitalię mam pierwszy raz, ale już się w niej zakochałam
![]()
Kasia1007 pisze: Co do tego Tarzana i jego banana, to miałam troszkę inne skojarzenie na początku...![]()
Alenka pisze:Kasia1007 pisze: Co do tego Tarzana i jego banana, to miałam troszkę inne skojarzenie na początku...![]()
![]()
On będzie banany jako przekąski rozdawał