Wszystkie roślinki małe i duże.

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Wszystkie roślinki małe i duże.

Post »

Uwaga była skupiona, post przeczytany od deski do deski, zdjęcia obejrzane 5 razy i zachwyt nad olkami wielki ;:215 ;:215 ;:215 a lelija ładna, no przecież wszystkie kwiaty są piękne ;:108
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Nareszcie ;:oj zdjęcia obejrzane z każdej strony bardzo dokładnie i to jeszcze z Albercikiem na kolankach, aprobata całkowita ;:196 futrzaka też ;:306 pomidorki zajefajne ;:oj
a jak ci się ta lilia nie podoba to wiesz nie - azymut Lubicz na jesień :uszy chętnie przygarnę cebulkę ;:215
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
szarotka66
1000p
1000p
Od: 21 sie 2011, o 14:11

Post »

Agaciorku lilie cudne, ale o mały włos, a miałabyś we mnie wroga (o tę nie lubianą lilię). Na przyszłość pamiętaj, że wszystkie niechciane cebulki znajdą u mnie schronienie. :D Oleandry prima sort. Ty już jak coś pokazujesz to tylko wzdychać. ;:oj
Spis moich wątków Parapetowe i lilie
Nadwyżki z domu i ogrodu
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. Julian Tuwim
Awatar użytkownika
labka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 wrz 2012, o 16:22

Post »

Właśnie cudne..Pomidorasy ja królową Pomidorowa przystało wygladają zachwycająco.. ;:63 inne jadalne też..ta sałatka..mmmm mniam mniam :tan
Fuksyjek Ci zazdroszczę szaleńczo..piękne niczym różyczki..takie baletniczki w tańcu.. ;:138
I Olki we wszystkich kolorach.. ;:oj ...cuda...ja mam chyba czerwony..czekam jak zakwitnie.. :tan
Agapa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 maja 2009, o 21:53

Post »

Oj Agata ;:oj ale dałaś po oczach :uszy Podobają mi się twoje olki, lilie a pomidory to po prostu prima sort ;:215 nawet ten red Tom :;230
Buziaki
Pozdrawiam serdecznie - Agnieszka
Awatar użytkownika
hanka101
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2013, o 09:20
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

:wit
piękne kwiaty, szczególnie do gustu przypadła mi fuksja ;:138
Pozdrowienia Hania
Zapraszam do mojego wątku: Cz. 1 i Część 2
Awatar użytkownika
Renata1962
1000p
1000p
Od: 24 lut 2011, o 16:44

Post »

Agaciu oleczki piękne kwitną ;:oj
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
x-F-7
---
Od: 6 lip 2011, o 06:54

Post »

Piękna kwitnąca tamaya

Cudownie ogromny musisz mieć ogród,że tyle wspaniałych w nim masz kwiatów i warzyw...już wspominam smak pomidorów z ogrodu mej chrzestnej:). :wit
Awatar użytkownika
mewa
1000p
1000p
Od: 25 paź 2009, o 17:13

Post »

No kochanieńka ale dałaś po oczach. u mnie pomidorasy wiszą i cały czas zielone :evil: . kurcze o tych kwiatach w ogórkach to o co chodzi ? Jak je rozpoznać - czy męskie nie dają owoców?
Pozdrawiam. Ewa
Awatar użytkownika
labka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Może tu ktos nie śpi...???
Pomocy!!!!!!!!!!!!!!
Jak się ukorzenia pelargonie..w wodzie czy w ziemi..mam małe zielone szczepki... ;:173

Ratunku!!!! ja nie mam do nich farta..a na tych mi zależy..bo to o róznych zapachach..
pomidorzanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 26 cze 2012, o 12:57

Post »

Kasiu,--- nie drzyj się, przecież Cię słyszę, odpowiedż udzielona na dzionkach ;:138 ;:138

Mewciu,--- w ogóreczkach jest tak, zresztą w dyniach tak samo, że męskie kwiatki są puste

tylko wiszą i dyndają :;230 , a jeśli się pojawią żeńskie, to znaczy że będzie jedzonko .

Pati,--- oczywiście że mam ogromy ogród............ w planach...... na świętego nigdy :;230 :;230

a ogólnie muszę wszystko zmieścić na chyba 100 m kwadratowych, w ogóle to muszę zmierzyć,

ale chyba nawet tego nie ma ;:202 , ale dziękuję za komentarz, zawsze mile widziany tak pochlebny :tan :tan

Renaciu,--- dzięki za odwiedzinki, no jakoś sobie radzą, zakupy biedronkowe pokażę niedługo, bo ostatnio ciągle śpię

jakieś takie ciśnionko, że tylko się zabić własną pięścią, a kiedy siadam gdziekolwiek to aż się boję oczy przymknąć ;:306

Haniu,--- oczywiście fuksja specjalnie dla Ciebie, byle co ale z kolorkiem, więc cieszy ;:219 ;:219

Agniesiu,--- on na prawdę jest, był czerwony, już zjedzony, no ale tak się wybarwiają, sama byłam w szoczku

ale przeszło, fajnie że mnie odwiedziłaś ;:304

Kasiu,--- Ty już przesadzasz bardziej niż ja, ale skoro Ci się podoba....., czekam teraz na zakwitnięcie Twojego olka

i błagam, nie nazywaj mnie królową pomidorową, bo już się ze mnie na warzywach śmieją, a to nie jest miłe ;:185

dzięki za odwiedzinki.

Dorotko!!!,--- oj tam, zaraz byśmy się pogodziły, bo ile można się gniewać o głupią cebulkę ;:215 pozdrowienia od

opuchlaczków, opi....iły mi Twoje sieweczki smolinosków, czyżby moje jedzonko im nie smakowało???, wzięły się za nie dopiero

po swoim prowiancie :;230 , ale jakieś namolne, żrą dalej ;:215 i nie sposób je namierzyć, odeślę Ci je z cebulką liliii, jeśli

jeszcze jakieś zostały, powyrywałam je, ale jak znam życie na wiosnę się pojawią, zresztą jutro się dokładnie rozejrzę.

Monisiu,-- gdybym wiedziała o Alberciku....., ale nieeeeeee, przecież sałatkę pokazałam ;:306 , no to na zdrowie mu niech

pójdzie oczywiście, z cebulką prosta sprawa, nawet jeśli mała, to podzielę równo między Dorotkę i Ciebie ;:224

Iwonko,--- może i wszystkie kwiatki są piękne, ale ja mam chyba wzrok przytępiony, dla mnie ona jest bardzo smutna, a ponie

waż rosła w przyciemnionym miejscu, to wzbudzała we mnie obrzydzenie wręcz, dobrze że powoli się jej pozbywam.

Nie wiem dlaczego ne podoba wam się moja multiflorka varie, czyżby się zdjęcie nie wyświetlało???

no ja rozumiem że moim szalonym sprzętem zdjęcia wychodzą nie wyrażne, ale uruchomcie wyobrażnię ;:306

Jest cudna, i bardzo dobrze się u mnie czuje, z tego co widzę, no dobra, już was nie zanudzam.

Niedługo będzie mi kwitła zwykła multiflorka, może jutro pokażę zdjęcia jej skradania się do kwitnienia.

Mam ją od Jagody1, wspaniała sadzoneczka, krzepka, liście piękne, i jest chętna do współpracy ;:136

Także zapraszam, i dziękuję za uwagę.
Pozdrawiam, Agata.
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Agatko poprawiam się - hoja mutliflora wariegata rzeczywiście bardzo ładna zdrowa sadzonka, wiesz Albercik próbował mi zjeść sznurek od piżamy to jakoś mi mignęła za szybko i się nie skupiłam ;:173 Wybacz nam ;:180
To czekamy na fotki kwitnącej zwykłej multiflory :uszy
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18

Post »

Obejrzałam, przeczytałam i chciałabym coś ładnego Ci napisać, co by nie wyglądało jak grzecznościowy, forumowy tekst, ale nie umiem, bo pisarz ze mnie kiepściutki ;:130 Ale pokazałaś wszystko, co mi bliskie - jest coś do jedzenia, jest trochę egzotyki, jest fuksja i hoye, które uwielbiam no i lilijki. Po prostu - podoba mi się taki zestaw :uszy
Również dziękuję za uwagę ;:304
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
Awatar użytkownika
tesia39
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2012, o 10:45

Post »

Agatko ale sypnęłaś fokami ;:138 Pomidorków masz zatrzęsienie ;:oj a raczej będziesz miała ;:108
Fuksja z cudną spódniczką, Olki przepiękne, a ta różyczka faktycznie ma rewelacyjnie piękny układ płateczków ;:oj
Awatar użytkownika
labka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mnie nazywaja nasionkową ;:224 .....więc Ty możesz byc pomidorowa..dla mnie.. a ja do warzyw nie chodzę.. :tan
Za komplementy podziękuj, bo ja szczerze mówię...a nie krzywisz sie..hihihii ;:196 ;:196 ;:196
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”