Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 15

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 15

Post »

Aguś ściskam mocno...jutro weekend a więc szansa na poprawę nastroju.
Niech dzień szybko zleci i konferencja będzie owocna ;:196
Awatar użytkownika
variegata
1000p
1000p
Od: 24 sie 2012, o 13:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Pozdrawiam piatusiowo moją ulubioną małomówna parę :wit
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38

Post »

Witaj kochana :wit, a mnie ostatnio świątek - piątek nastrój dopisuje ;:215, może dlatego że za dwa tygodnie lecę się wygrzać ;:3
Pęcherznice nieodparcie wywołują u mnie nutkę zazdrości ;:113
MaGorzatka
Konto usunięte na prośbę.
Od: 20 sty 2011, o 17:43

Post »

Ja też chcę pęcherznice! Czy wiesz, ze rozprzestrzeniasz na FO wirusa pęcherznicy? A swoją droga, co to za DERMATOLOGICZNA nazwa dla rośliny?
Awatar użytkownika
MamciaTerenia
1000p
1000p
Od: 1 lis 2012, o 14:44

Post »

Aguś, jestem i ja, przyszłam nadrobić zaległości.
To, że jestem zauroczona Twoim ogrodem już pisałam...ale inaczej po prostu się nie da. Jest piękny i tyle.
A Sarcia jest po prostu przesłodka...mam wielki sentyment do tego imienia..moja suczka też tak miała na imię...bardzo mi jej brak.
Pozdrawiam serdecznie.
Pozdrawiam, Tereska
Aleja Różana 33 cz. 3
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Agnieszko przez przerwy prądowe i przerwy w dostarczaniu informacji o wątkach nie miałam powiadomień i myślałam, że dalej milczysz, ale dałaś głos i dobrze! mam na myśli zdjęcia ogrodu. Jak już będzie tak zielono to wszystko inne będzie nieważne. Rozkoszuj się weekendem ;:7
Awatar użytkownika
Nutka81
1000p
1000p
Od: 13 maja 2010, o 13:01

Post »

Aguś, szarlotka była przepyszna ;:173 Uwielbiam taką na ciepło podana z lodami ... mmmmmmmmmm... ;:173
Sarunia jest przeuroczym szczeniaczkiem. Małe kudłate stworzonko, z wielkimi czarnymi ślepkami. Można się zakochać od pierwszego wejrzenia ;:167
Pozdrawiamy! Małgosia i Nutka :wit
Nutkowy ogród...czyli "ogary lubią kwiatki"...>> Cz.1 <<,>> Cz.2 <<,>> cz.3 <<
>>Róże Nutki << >>Nutkowe kwiatki doniczkowe<<
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Marysiu, dobry wieczór... głos dałam, odchodzą powoli trudy weekendu przy lampce czerwonego wytrawnego... liczyłam na emocje związane z asteroidą, ale jak zwykle przeszły bokiem ;-))
Tereniu, miło mi Cię u siebie znowu gościć i usłyszeć serdeczne słowa - dziękuję! Sara jest przesłodkim pieskiem, a jej imię bardzo lubię. Co się stało z Twoją sunią? Dobrego weekendu życzę...
MaGorzatko, zgadzam się że nazwa 'pęcherznica' jest mało szczęśliwa. Staram się nie zwracać na nią uwagi i kierować ją na urodę krzewu :) Wolisz złoto- czy bordowolistne?
Magda, bardzo się cieszę że chociaż Ty tryskasz dobrym nastrojem... u mnie istna sinusoida, ale mam nadzieję na tendencje zwyżkowe czym bliżej wiosny :)
Madziu, pozdrowienia odwzajemniamy! :)
Aguś, nawet nie wiesz jak się cieszę z weekendu... ostatnie dwa tygodnie były naprawdę ciężkie. Życzę Ci dużo odpoczynku w wolne dni...
Kasiu, witaj... dzień zleciał w miarę prędko, ale był bardzo męczący. Mam nadzieję, że wiosna przyjdzie szybko a wraz z nią dostanę konkretny zastrzyk energii... Miłego!
Ewa, fajnie, że zajrzałaś! To znaczy że zdrowiejesz :)
Jolu, dzięki! Czy masz u siebie jakieś pęcherznicowe krzewy?
Nelu, jakoś dotrwałam, ale z trudem... przydałby się już jakiś dłuższy urlop, chociaż wiem, że jak pracy brakuje, to człowiek ma zdecydowanie odmienne od mojego podejście. Życzę żeby Wam się wszystko poukładało :) Siewkami pęcherznic służę, jakby co :)

Mieliśmy właśnie miłych gości - Nutkę z mężem. Jest mi wstyd, że przesłodka księżniczka Sara pokazała się gościom jako wściekły rottweiler, diabeł tasmański i wampirzyca w jednym :lol: Zaraz po Waszym wyjściu przyjęła strategię pozostania aniołkiem... oby tak do końca dnia ;-)) Dzięki za odwiedziny i pyszne ciasto!
Awatar użytkownika
Jagodka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2011, o 22:03

Post »

Malowałam dzwonki ...by całkiem nie " sflaczeć " ...aha ! i kupiłam cielęce flaczki ...bo w końcu coś musi się łączyć ...swoich nie ugotuję ;:306 ...Aguniu ...dobrze , że już masz weekend , więc odpoczywaj ;:167 . Baw się ze zwierzakami , a może spacer się uda zrobić , by dotlenić organizm po całotygodniowym ślęczeniu nad papierzyskami i ...rób to , ( choćby miało być szalone , ale przynosi Ci ukojenie , wyciszenie i daje radość ) na co masz akurat ochotę ...
W kwestii pęcherznicy tak właśnie mam zamiar zrobić - zakręcę rabatą i będzie git ;:215 .

Buziaki ... ;:196 ...pozdrowienia :wit z burej Małopolski ;:145
Awatar użytkownika
magenta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2010, o 19:18
Kontakt:

Post »

Witaj Agu, ja tez mam skoki i spadki nastroju :?
Ale co tam wiosna bliziutko :) Asteroida przeleciała bokiem ;:138

Magda-lulka co? A zumba ?
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

Aguś piszesz że była Nutka z M. czyli byli bez Nuci , szkoda że nie poznały się psice. :roll:
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Majutku, jesteśmy już umówieni na wiosenny spacer na którym sunie się poznają :) Nie ma powodu do pośpiechu, a u nas w domu średnie warunki na szaleństwo dwóch nieznających się psów, zwłaszcza przy kotach ;-)
Kasiu, musimy jakoś dociągnąć do marca... nastroje się wahają, to prawda, ale to normalne na przedwiośniu... ja już powoli planuję mycie okien, malowanie w domu w kwietniu oraz szaleństwo w ogrodzie... :)
Jagódko, jaka dziś pogoda? Tu cały czas szaro-buro a szmata na niebie nie chce ustąpić miejsca upragnionemu słońcu. Jeszcze trochę trzeba poczekać. Pozdrawiam Cię serdecznie!

Trochę słonecznych widoków:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

Aguś nastroje się wahają ale takie zielone widoki poprawiają te nastroje wspaniale. ;:215
U nas mglisto i ponuro i całkiem do ;:222 więc trochę słonecznej zieleni jest najlepszym rozwiązaniem. ;:168 ;:3
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Aguś, fajne słoneczne widoki, dzięki za porcję energii ;:170
Mycie okien powiadasz..? Mój najbardziej znienawidzony domowy obowiązek ;:222 Ograniczam jednak ten proceder do 2 razy w roku :lol:
Malowanie w domu planujesz.. kosmetyczne odświeżenie czy zmiana aranżacji? Dostałaś remontowego bug'a od Julki? :lol: Ja również planuje powoli tryb prac ogrodowych. w domu już nic nie wysiewam bo parapetów brakło, reszta idzie do gruntu, cleome też i zastanawiam się teraz gdzie je wysiać... ;:224 One rosną ponad metr, prawda? Może między wysokie róże..?
Miłej soboty :wit
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38

Post »

Sobotnie dzień dobry Agnieszko
Śnieg sie topi, a słońca brak niestety, aż miło popatrzeć na takie fotki i pomyslec jak będzie pieknie za chwilke ;:3. Wyobraz sobie, ze hosty, które przysłali mi kilka tygodni temu są już sporymi roślinami. Schowalam je w chłodnym i ciemnym miejscu, zapominając kompletnie ze są, a tu dzisiaj niespodzianka ;:oj
Z drugiej strony zaś chodzę i rycze, bo moja labradorka dzisiaj miała usuwanego krwiaka, ktory okazał sie guzem. Wyniki histopatologiczne bedą dopiero za 3 tygodnie. ;:185 A ja odbieram dopiero po 17ej.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”