Witaj Jagoda. Z tymi storczykami to jest tak, że kiedyś miałam i trochę się zawiodłam, może dlatego podchodzę tak niepewnie, ale mam nadzieję, że tym razem mi się uda.
Tymczasem te, które nie zawodzą i pięknie kwitną.
Bardzo ładna gloksynia, ma taki zwarty pokrój , moja miała ogromne liściory i kwiatki na długich łodyżkach, które zwisały w dół.
Bardzo fajny kolorek mieczyka
To rób i napisz co myślisz.A ja wczoraj zrobiłam Twój keczup .A dziś robię drugą turę .Super jest .dzięki baaardzo za przepis
A ja ,na razie,to się objadam pomidorami .Robić w słoiki będę-te ostatnie,najsłabsze.
Tak się zastanawiałam,czy Wy robicie sałatkę z pomidorów ze śmietaną?czy to u nas tylko się robi
Dziś zrobiłam do obiadku.Pyyycha.Pomidorki słodziutkie
Dorotko jak zykle piękne kwiaty, ale co ja będę pisać
Jola zawsze w dzieciństwie jadłam ze śmietaną i cebulą, a teraz śmietana tuczy (z jogurtem nie lubię) a cebula na wątrobie leży
Ja robię taką sałatkę: pomidory, świeże, ogórki, kiszone lub małosolne ogórki, cebulka, sól, pieprz, śmietana gęsta lekko kwaśna - pyszne. Tak wiem, że nie miesza się pomidorów z ogórkami, ale to naprawdę jest pyszne.
Sos już gotowy, jak dla mnie ciut za kwaśny, ale ogólnie pychota, zrobię jeszcze to dodam troszkę mniej octu. Dzięki Jolka za przepis. Wczoraj zerwałam 2 wiadra pomidorów to jest z czego robić.