Mój kawałek marzeń

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Mój kawałek marzeń

Post »

Witaj Aguś :wit jak chyba my wszyscy czekam na upragnione ;:3 bo na razie nic go nie zapowiada :evil: U mnie pod lasem jescze zima w pełni :evil: całe podwórko pokryte śniegiem.. ;:223 i lodem :evil: wyładowywuję swoją złość na wszelkich zajęciach ruchowych i czekam...cierpliwie - na wiosenkę :lol: a wtedy ruszam ostro do boju... A jak Twoja głowisia i samopoczucie??? Pozdrowionka...
aage dmuchaj kochana do mnie mocno... ;:167 ;:196
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Głowisia od dwóch dni daje znać o sobie... zażyłam rano tabletkę i jakoś funkcjonuję :? Nie ma się co dziwić - pogoda nie sprzyja dobremu samopoczuciu; ciagle mgła, mżawka i ogólna szarość. Oby się szybko zmieniło na lepsze!
Ruchu zazdroszczę - ja wciąż zastój, ale jeszcze chwila i z energią ruszymy do ogrodów...
Miłego! ;:196
mm-complex
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sie 2010, o 18:09
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Przesyłam słonko z pozdrowieniami ;:196 Wiosna stoi tuz za rogiem ;:108
;:196
marzenia się spełniają! Dana
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Witam Cię Danusiu serdecznie ;:196 Zazdraszczam Ci Twoich prac w ogrodzie ;:145 U mnie jeszcze pełno śniegu - to jest minus lasu, więcej cienia i taki efekt :roll: Dziękuję kochana za słoneczko ;:167 Wołam wiosnęęęę ;:303 ;:303 ;:303 za rogiem jest powiadasz ;:224 powinna mnie usłyszeć ;:89 Coś słonko się przedziera ale jak będzie robić to w takim tempie to prędzej noc nastanie... ;:219
Milusiego dnia...
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Dziękuję, że tak mocno dmuchałyście bo u mnie wyszło słoneczko ;:196 Wiedziałam, że mogę na Was liczyć :tan :tan :tan
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Mówiłam, że wyjdzie ;:196
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Witam piątusiowo...
To mamy nasz upragniony marzec ;:138 Tylko mam nadzieję, że pogoda się poprawi bo u mnie wszystkie symptomy pogodowe które powodują złe samopoczucie, wieje bardzo, jest ciemno i pada deszcz... ale wczoraj troszkę śniegu ubyło i mam nadzieję, że deszcz mu dzisiaj w tym pomoże :uszy Jak myślicie czy dobrze zrobiłam strzyżąc swoją katalpę w ubiegłym tygodniu?? ;:131 ;:131

Aguś częstuję się Twoim serniczkiem do kawy... ;:167
Miłego dnia wszystkim... I dmuchajcie ;:3 o ile Was dzisiaj zaszczyci swoją obecnością...
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

Grażynko, u mnie też pochmurnie, ale już mam inne nastawienie do takiej pogody, bo mamy już marzec, wiec zima się prawie kończy :tan
życzę poprawy samopoczucia i ;:3
Co do katalpy, to nie pomoge, sama mam ją pierwszy rok i jeszcze nie mam co ciąć :roll:
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Grażko, a jaką masz catalpę? Nana?
Z cięciem nie ma co się za bardzo spieszyć, ale drzewu nic nie powinno się stać... posmarowałaś maścią ogrodniczą miejsca po sekatorze?

Piję z Tobą kawę, ciesząc się marcem.. chociaż pogoda wciąż nie rozpieszcza, to trzymam się prognoz że od poniedziałku ma być zdecydowanie cieplej.

Miłego piątku! ;:196
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Przyszłam z serniczkiem do kawy na przywitanie marca ;:304

Pogoda u mnie podobna ;:222 ale nastrój ;:215
zbyszek50
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 gru 2009, o 15:40

Post »

Moja katalpa bedzie miala juz 3lata i jeszcze jej nie przycinalem. No i jeszcze nie kwitła ;:218
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Witajcie piątusiowo wieczorowo..
Reniu dziękuję za odwiedziny i troskę...tak mamy marzec i już tylko może być lepiej ;:108
Aguniu tak moja katalpa to Nana ale smarowania nie zrobiłam ;:185 Czy myślisz, że jej to zaszkodzi?? Ja również czekam na słoneczne, ciepłe dni...Pozdrawiam
aage kawki o tej porze nie ale serniczek możemy wciągnąć... ;:167
Zbyszku moja katalpa kwitła w pierwszym roku po posadzeniu, w drugim nie i nie wiem dlaczego, chyba, że ostre strzyżenie jej zaszkodziło...

A na poprawę nastroju wrzucam letnie fotki ;:167

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Miłego wieczorku wszystkim...
mm-complex
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mieszkasz w pięknej okolicy ;:167
Ja się rozsiadłam na tarasie i wsłuchuje się w świergot ptaszków ;:173 Bajecznie ;:168
Miłego wieczoru ;:196
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Witaj Danusiu ;:168 Wiesz z Twoich ust to jak balsam na serce... ale gdzie mi do Twojego ogrodu ;:224 ;:224 ;:224 niedościgniony ideał... ;:224 Na taras zapraszam serdecznie ;:180 posłuchamy śpiewu ptaków i poczujemy cudowny zapach lip, które rosną obok ;:167 Dziękuję i zapraszam... ;:167
mm-complex
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kochana masz cudowny ogród i jeszcze z zapachem lip ...ach ;:167 Uwielbiam tu zaglądać ,choć często cicho jednak stale podglądam ;:168 Dziękuje za komplementy ,to takie budujące ;:180
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”