Moje spełnione marzenie Małgocha1960
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Moje spełnione marzenie Małgocha1960
Masz ciekawe okazy begoniowe i kwitną jak zwariowane .U mnie na razie ani jednego kwiatka nawet różyczki już też pokazują swoje kwiaty .Ciekawe co z Twoja lodówką
- ARABELLA
- Od: 4 mar 2009, o 16:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Hej Małgosiu
U mnie wczoraj padało wieczorem ,a w nocy była burza z ulewą.Tera leje od 2 godzin i nawet zmokłam ,jak wracałam z zakupów. Twoje begonie są przepiękne z resztą cała reszta też
Od naszego spotkania twój taras i ogród rozrósł się bardzo
Pięknie 

U mnie wczoraj padało wieczorem ,a w nocy była burza z ulewą.Tera leje od 2 godzin i nawet zmokłam ,jak wracałam z zakupów. Twoje begonie są przepiękne z resztą cała reszta też

- 3010-dia
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 10 cze 2012, o 11:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

- Jagodka
- Od: 24 sty 2011, o 22:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Zależy jakie masz mięso , ale lepiej coś z niego zrobić , a potem można zamrozić ...ale do następnego tygodnia nie będziesz przecież go trzymała - nawet upieczonego / usmażonego
. Może masz jakąś bliską , od
przyjaciółkę / sąsiadkę , to zanieść do niej możesz to mięsiwo . Jeżeli jest rozmrożone , to raczej powtórnie się już nie mrozi , jedynie upiec , a potem zamrozić .

Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Dziewczyny,w przerwie weszłam na kompa.Przez budowę i problemy z tym związane w tej chwili mała sprawa urasta u mnie do wielkiego problemu i nie radze sobie.Co mogłam to wsadziłam w reklamówy i syn wywiózł do dziewczyny,bo jak wróciłam z miasta zaczęło mięso puszczać.Chyba prze te pół dogziny drogi nic mu się nie stało.Część zostawiłam, zrobię mięso na kanapki z takiego fajnego przepisu.Już robiłam i wyszło super,część jest w części lodowkowej na obiad i trochę podgotowałam na jutro.Miałam wielką wątrobe i chciałam zrobić pasztet,ale przecież nie zamrożę tego.
Koleżanka prosiła mnie,żeby spytac was mądre głowy dlaczego żółkna jej liście juki.Zjednego krzaka ma kilka pięknych odnóżek,a liście zółkną.
Koleżanka prosiła mnie,żeby spytac was mądre głowy dlaczego żółkna jej liście juki.Zjednego krzaka ma kilka pięknych odnóżek,a liście zółkną.
- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Jak masz nadmiar dzwonka skupionego to kawałeczek bym przygarnęła 

- malgocha1960
Ok,jutro jak nie będzie padać to wsadzę w doniczkę i dla Justynki utnę kawałek pęcherznicy.
- Niunia1981
To super
Powiedz mi ta biała szałwia to miałaś sadzonkę czy wysiewałaś?
Kupiłam ci dwie fuksje, nowych nie dostali ale właścicielka powiedziała że to inny odmiana niż moje dlatego maja inny kolor liści. Zresztą widziałam u kogoś na forum taką. Mam nadzieję,że ci się sposobają.

Kupiłam ci dwie fuksje, nowych nie dostali ale właścicielka powiedziała że to inny odmiana niż moje dlatego maja inny kolor liści. Zresztą widziałam u kogoś na forum taką. Mam nadzieję,że ci się sposobają.
- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Małgosiu Twoje begonie są wspaniałe...w tym roku nie mam ani jednej...bulwy zgniły...
a psiaczek jak zabawka wygląda...

a psiaczek jak zabawka wygląda...
- Niunia1981
Małgosiu podesłać ci po południu zdjęcia Twoich fuksji czy wytrzymasz do niedzieli
??

-
- Od: 30 kwie 2008, o 13:05
To i ja podciągam się pod Twoje pytanie o juki... U mnie też widze, ze liscie zółkna u wszystkich juk i u koleżanki też... Jakaś choroba czy co???
- lulka
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
Dobrze, że wklejasz dużo kolorów, bo za oknem jakaś pomyłka jest
Powielam zachwyty nad begoniami...urzeczona widokami Twoich donic sama kupiłam 3 sztuki
A z lodówką to klops

Powielam zachwyty nad begoniami...urzeczona widokami Twoich donic sama kupiłam 3 sztuki

A z lodówką to klops

- malgocha1960
Moniko,jestem mocno ciekawa tych fuksji,nie trzymaj mnie do niedzieli.
Mam już w doniczkach patyki dla Justyny z pęcherznic,krzewuszek i wiciokrzewu,dla ciebie ten dzwonek skupiony i jak ktoś będzie chciał pierwiosnki o cieniowanych liściach i wilczomlecz.Jak macie jakieś nadwyżki to weżcie ze sobą.
Kropelko,ja czekałam na kwiaty swojej juki 3 lata,ale jest pała mojej wysokości,czyli 170 cm.Jestem ciekawa jej wyglądu jak zakwitnie,tylko podobno samo kwitnienie trwa krótko.
Magda,jak kupiłas 3 begonie to jestem pewna,że na tych trzech nie poprzestaniesz.to jest choroba,która wciąga.
Mam już w doniczkach patyki dla Justyny z pęcherznic,krzewuszek i wiciokrzewu,dla ciebie ten dzwonek skupiony i jak ktoś będzie chciał pierwiosnki o cieniowanych liściach i wilczomlecz.Jak macie jakieś nadwyżki to weżcie ze sobą.
Kropelko,ja czekałam na kwiaty swojej juki 3 lata,ale jest pała mojej wysokości,czyli 170 cm.Jestem ciekawa jej wyglądu jak zakwitnie,tylko podobno samo kwitnienie trwa krótko.
Magda,jak kupiłas 3 begonie to jestem pewna,że na tych trzech nie poprzestaniesz.to jest choroba,która wciąga.

- Niunia1981
To popołudniu cyknę fotkę fuksji
Dziękuję za dzwonka, tego pierwiosnka też bym chciała jakby dało radę

Dziękuję za dzwonka, tego pierwiosnka też bym chciała jakby dało radę

- malgocha1960
Mam w dwóch doniczkach,ale mogę iść jeszcze wykopać jak znajdę siewki.Napisałam w twoim wątku.