Ty tam sobie biegaj po górkach i oglądaj kaktusy a my sie tu jakoś zorganizujemyblabla pisze:Czyżbyście się łudzili, że w Argentynie nie ma Internetu? Tam kafejka z siecią jest w każdej zapadłej dziurze. Bez obaw
Może kaktusy będą spały ale ich właściciele też czasem zasługują na jakąś imprezęnyskadu pisze:Jacku w styczniu to na forum będą pustki, kaktusy będą spały a właściciele będą mielidepresję, ja to widzę w ciemnych barwach
![]()
Już ja to widzęejacek pisze:Ty tam sobie biegaj po górkach i oglądaj kaktusy a my sie tu jakoś zorganizujemy
a dlaczego one tak rosną sciśnięte na srodku, sypiesz nasiona w środek ?
Przy okazji parę fotek moich siewek. To ich 2. sezon. W tej chwili rosną jak na drożdżach. Coś pięknego
Jak by ci trzeba było zastępstwa to mógłbym chwilowo zostaćblabla pisze:Już ja to widzę
Osobiście wolę wiedzieć, jakie rośliny były rodzicami - dzięki temu mogę zaobserwować (tak mniej więcej, bo dokładnie to się nie da), jakie cechy zostały przekazane dalej. A ze jestem z natury ciekawski...blabla pisze:A po co wiedzieć co z czym się kundliło? Wydaje mi, że nawet rejestrowane chwasty nie mają podawanej informacji o mamusi i tatusiu.