No, witamy, jagoda1, z powrotem
Widzę, że od razu z grubej rury! Kwitnienia piękne! Nie wiedziałam, że fiołek botaniczny jest taki ładny
Czekam na pełne kwiaty Rob's Humpty Doo. Wygooglałam i... rewelacja!
Ciekawa jestem jak u Ciebie będzie się prezentował!
Melasa dopiero doczytałam Twoje pytanie. U mnie Pow-Pow właśnie zaczyna puszczać pączki. Zasil troszkę swojego nawozem do roślin kwitnących,może ruszy z kwiatkami.A może ma za dużą doniczkę - wtedy będzie szedł w korzenie a nie w kwiaty i liście.
ruszył mi ten Pow wow. Ponarzekałam, pojojczyłam na forum i efekt taki, że coś tam mikroskopijnego się dzieje
Zasilam większość fiołków nawozem do storczyków. I większość kwitnie, tylko ten Pow wow się ociąga. Ciekawa jestem co z niego wyjdzie. Nie mam ręki do tych czerwonych i raczej jestem sceptycznie nastawiona, ale może się uda i zakwitnie jak Twój
to czekam na fotki Pow wow U mnie jeszcze jakieś mikruski, a biorąc pod uwagę jak czerwone, przynajmniej u mnie, ciężko rosną, to chyba miesiąc minie, zanim cokolwiek będę mogła pokazać.
Doszły mnie słuchy, że chciałaś robić zamówienie dobroczynka, czy to prawda?
jagoda1, ale powiedz mi, czy on nosi nazwę Pow Pow, czy Powwow, bo ja mam od Ani S. Powwow, czy nawet pisane Pow wow i on jest taki sam jak Twój ( docelowo), ale może to dwie różne odmiany?
Pow Pow brzmi jak pomponik
Gdyby był bardziej strzępiasty, coś w stylu Ślubnego Bukietu, tylko czerwony, to Pow Pow byłby zasłużoną nazwą
O, a może jest taka odmiana? Duże, strzępiaste kwiaty, ale czerwone?