Magdo, architektura ogrodowa zastosowana w Twoim zielonym zakątku bardzo pozytywnie przyciąga wzrok... świetne oczko wodne, nieregularna ścieżka, różnorodność roślin... to wszystko bardzo mi się podoba!
Małgosiu tak wszystko coraz ładniej sie rozrasta, rabaty troszkę bardziej dojrzałe.
Pogoda w tym tygodniu nie rozpieszcza nas niestety, a ja mam kupę roboty w związku ze zbliżającą się komunią. Uroczystość będzie w domu, więc chciałabym, żeby wszystkie rabaty były ładne i zadbane. Może uda się popracować w weekend.
Rozkwitły moje RH i azalia japońska na białej rabacie, którą wsadziłam trzy lata temu - kwiaty pokazała po raz pierwszy.
Witaj Madziu
No no pięknie tu u Ciebie leśny klimat to co lubię sama mieszkam nie daleko lasu hehe kilka kroków.
Pozwolisz że będę Twoim gościem w ogrodzie?
Witajcie.
Dziś pogoda na szczęście nam dopisała. Jestem wykończona emocjami towarzyszącymi nam przez cały dzień, zostawiam Wam powód dzisiejszego zamieszania i zmykam spać
Renata, Aga, Mariola, Agnieszka dziękuję za miłe słowa w imieniu swoim i Amelki.
Czas tak szybko leci, że nawet nie zdążyła zrobić zdjęć różyczkom, które w tym roku jiż przekwitły, a chciałam zapytać o ich identyfikację . Naszczęście skończył sie zakręconyi bardzo pracowity czerwiec i zaczęły sie wakacje. Nareszcie popracuję w ogrodzie .