Beatko no faktycznie w opisie mam tylko ten aktualny. Cieszę się, że Ci się u mnie podoba
Wandziu warto, popatrz koniecznie. U mnie rosną w korze i pięknie się odcinają od burego jeszcze otoczenia mimo swojej ciemnej barwy. A skoro i Ty mówisz tak o tej ostróżce to będzie miała honorowe miejsce
Renatko mnie na jesieni dosłownie zasypywała zewsząd fotografia tych irysków. No czasem coś nie chce u nas rosnąc i tyle... Ja już z różami dałam sobie spokój. Chociaż jedną jeszcze mam, a nóż się uda
Misiu u mnie stokrotki pierwszy rok, więc zobaczymy czy dadzą jakiś samosiew. Już dwa kwiatki zniszczyła mi Zuzia. Oh te dzieci
Piękny dziś był dzień, w końcu udało mi się dokończyć wygrabianie mchu. Jutro troszkę darń po nakłuwam. Poprawiam obrzeża rabat, bo kamienie poprzerastały trawą i nieciekawie to wygląda. Wkopuje zatem znalezione kafle piecowe w ziemię do poziomu gruntu i dopiero na nich ustawiam kamienie. Już ładniej to wygląda.Udało mi się dziś porobić sporo fotek niestety komputer nie chce mi czytać karty pamięci. Jak mi się uda dodam dziś, jak nie to jutro. Coraz więcej roślin kwitnie, coraz bardziej czuć wiosnę
Cieplutkie pozdrowionka i słonecznego weekendu