Ogród Joli i Zbyszka cz.2
- lemka77
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 cze 2009, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Joli i Zbyszka cz.2
Ale piękne żurawkowisko. Jak sie rozrosną to będzie żurawkowy busz. 

Pozdrawiam Ida
- Zyta
- Od: 21 maja 2008, o 21:38
- Kontakt:
Jolu czy wszystkie zakupione w ubiegłym roku Jeżówki przeżyły zimę/ - moje trzy pełne nie przetrwały.
Zostały puste miejsca, codziennie zaglądam do nich daremnie. Nie pamiętam jakie kolory rosły w brakujących miejscach.
Czekanie potrwa do Targów w Sitnie... - wtedy będzie wiadome czy ponownie kupować, czy dać sobie z nimi spokój.
Zostały puste miejsca, codziennie zaglądam do nich daremnie. Nie pamiętam jakie kolory rosły w brakujących miejscach.
Czekanie potrwa do Targów w Sitnie... - wtedy będzie wiadome czy ponownie kupować, czy dać sobie z nimi spokój.
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Bardzo dobrze, że pozostawialaś tyle meijsca miedzy żurawkami. Moje powłaziły jedna na drugą, choć też mi się wydawało, że miejsca jest dosyć. Mam taką jedną rabatę, na której wszystko rośnie do monstrualnych rozmiarów. Gdzie indziej normalnie.
Skoro Zyta pyta o jeżówki, to ja też zapytam Jolu, czy biała jeżówka od nas ci przezimowała?
Skoro Zyta pyta o jeżówki, to ja też zapytam Jolu, czy biała jeżówka od nas ci przezimowała?
- jola1
- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
Kochani mam trochę nowych zdjęć ale nie mam kiedy i zrzucić na komputer, cały czas przygotowujemy się ze Zbyszkiem na przyjęcie miłych gości. Ogród jest już ogarnięty ale nie myślcie sobie że wszystkie chwasty wyplewione. Pogoda zamówiona
.
lemka77-Ido bardzo się cieszę że będziesz mogła żurawisko zobaczyć osobiście i porównać fotki z realem.
Zyta- Zytko padły mi trzy jeżówki , wiem które bo były oznaczone.Wybieram się do Sitna ale to jeszcze różnie może być.
wanda7- Wandziu u mnie też niektóre żurawki zaczynają się stykać liśćmi ale to z tych gigantów, bardzo bym chciała żeby zakryły mi wolną przestrzeń.Biała jeżówka raczej przezimowała, wypadły trzy oznaczone i to chyba dwie które kupił Zbyszek.No ale szkółkarze też muszą z czegoś żyć i dajmy im zarobić.

lemka77-Ido bardzo się cieszę że będziesz mogła żurawisko zobaczyć osobiście i porównać fotki z realem.
Zyta- Zytko padły mi trzy jeżówki , wiem które bo były oznaczone.Wybieram się do Sitna ale to jeszcze różnie może być.
wanda7- Wandziu u mnie też niektóre żurawki zaczynają się stykać liśćmi ale to z tych gigantów, bardzo bym chciała żeby zakryły mi wolną przestrzeń.Biała jeżówka raczej przezimowała, wypadły trzy oznaczone i to chyba dwie które kupił Zbyszek.No ale szkółkarze też muszą z czegoś żyć i dajmy im zarobić.
-
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jolu, jeszcze raz bardzo dziękuję za zaproszenie
Niestety, od kilku dni choruję- tyle wirusów w domu, więc w końcu i mnie dopadły. Dopiero dzisiaj byłam w stanie podnieść się na chwilę z łóżka po 1. dawce antybiotyku. Mam nadzieję, że kiedyś jeszcze będzie okazja do spotkania
Bawcie się dobrze!!

Niestety, od kilku dni choruję- tyle wirusów w domu, więc w końcu i mnie dopadły. Dopiero dzisiaj byłam w stanie podnieść się na chwilę z łóżka po 1. dawce antybiotyku. Mam nadzieję, że kiedyś jeszcze będzie okazja do spotkania

Bawcie się dobrze!!

- patkaza
- Od: 22 cze 2010, o 23:13

Opowieść o moim miejscu...cdnn
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
- FRAGOLA
- 1000p
- Od: 4 cze 2010, o 09:34
Bawcie się dobrze na spotknanku
Ja niestety nie będę mogła przybyc

Ja niestety nie będę mogła przybyc

Witaj Jolu, niestety z wielkim żalem nie będę mogła przyjechać do Ciebie, ponieważ wpadli do mnie nie zapowiedziani goście i nie było ich jak ładnie wyprosić
. Myślę, że do Tadeusza dotrę już zapowiadam wszystkim, że w następną niedzielę nie ma mnie w domu. Jeszcze raz bardzo mi przykro. Bawcie się dobrze.

Anka
Ogród Anki
Ogród Anki
-
- Od: 22 mar 2007, o 19:33
a ja byłam i widziałem
ogród z tarasem widokowym na piękne nasadzenia i równie piękne widoki, z daleka przyciąga wzrok bardzo już spora kolekcja żurawek w słodkich kolorach, nie jestem jeszcze żurawkowo zarażona ale kto wie..
Dziękuję Wam bardzo za gościnę i młodzieży
bo zasługują na specjale podziękowania. Jak zwykle okazało się ogród ładniejszy niż na zdjęciach.

- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Jolu i Zbyszku dziękujemy za wspaniałą gościnę.
Ogród Wasz przeszedł moje najśmielsze oczekiwania, jest cudny.
Wspaniała rabata żurawkowa, ogromna hortensja pnąca obsypana kwiatami i ciekawe, nie znane mi iglaki robią wrażenie.

Ogród Wasz przeszedł moje najśmielsze oczekiwania, jest cudny.

Wspaniała rabata żurawkowa, ogromna hortensja pnąca obsypana kwiatami i ciekawe, nie znane mi iglaki robią wrażenie.

- E-mienta
- 500p
- Od: 21 mar 2011, o 18:22
Jeszcze raz dziękuje za zaproszenie i miłe przyjęcie

Pozdrawiam Ewa
Spis treści, Życie po życiu - 2014 - Aktualny
"Ludzie posłuszni żyją, aby spełniać oczekiwania innych. Nieposłuszni realizują swoje marzenia..."
Spis treści, Życie po życiu - 2014 - Aktualny
"Ludzie posłuszni żyją, aby spełniać oczekiwania innych. Nieposłuszni realizują swoje marzenia..."
- nirali
- Od: 16 lis 2011, o 12:20
Jolu,Zbyszku ogromne podziękowania za miłą atmosferę w pięknym ogrodzie
Rabata żurawkowa jest piękniuchna!
Chłopcy to rozumiem że jakieś podwójne kieszonkowe wynegocjowali
Dobrze że nam deszczyk przypomniał że czas się zbierać

Rabata żurawkowa jest piękniuchna!
Chłopcy to rozumiem że jakieś podwójne kieszonkowe wynegocjowali

Dobrze że nam deszczyk przypomniał że czas się zbierać

- gosia07
- Od: 1 gru 2009, o 20:55
I ja bardzo dziękuje

fragment wspaniałego ogrodu

fragment wspaniałego ogrodu

- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Jolciu i Zbysiu - wielkie dzięki
Ciekawe, jak sobie radziliście po naszym wyjeździe, bo chyba była u was spora ulewa. Wyobrażam sobie, jak w wielkim pędzie zgarnialiście ze stołu jadło i napitki

Ciekawe, jak sobie radziliście po naszym wyjeździe, bo chyba była u was spora ulewa. Wyobrażam sobie, jak w wielkim pędzie zgarnialiście ze stołu jadło i napitki

-
- 500p
- Od: 18 wrz 2010, o 09:32
- Kontakt:
Jolu i Zbyszku pięknie dziękuję za gościnę
. I czekam na skutki pu----enia się co niektórych