Moje skromne królestwo
Re: moje skromne królestwo
oj dziękuję ci bardzo.
A przy okazji znalazłam tam moje hippeastrum.I teraz wiem,że te jedno to odmiana Minerwa.A trzykrotka też znajdzie swoją nazwę właściwą. 
Moje skromne królestwo http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=49370" onclick="window.open(this.href);return false;
- meandrzejew
- 500p

- Od: 28 sie 2011, o 08:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Bożenko przepiękne hippki. To już wiesz. Gratuluję Ci odwagi pójścia do stomatologa, a mężowi ręki do takich prezentów.
- Marcin01988
- 500p

- Od: 23 gru 2010, o 21:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witam, piekne kwiaty, jestes Ciekaw jak poszło z wysiewem nasionek hipeastrum wykiełkowały?? Ponieważ mam jednego ale cebul przybyszowych nie ma
jeśli udałoby się z nasion byłbym przeszczęśliwy. piekne ptaszki uwielbiam zeberki ale moja czwórka ma tylko klatke, a woliera na zdjęciach jest piękna. Podoba mi sie tez aleksandretta też bym taka chciał ale no brak miejsca. pozdrawiam
- Arkadius121
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 30 kwie 2011, o 13:34
Sympatyczna i ciekawie zaprzezentowana na zdjęciach ta Twoja trzykrotka
Hodowałem ją przed laty a po obejrzeniu jej teraz u Ciebie przyszła mi ochota by wznowić jej hodowlę bo jest ciekawą i sympatyczną roślinką.
Pozdrawiam i dziękuję za podpowiedź
Hodowałem ją przed laty a po obejrzeniu jej teraz u Ciebie przyszła mi ochota by wznowić jej hodowlę bo jest ciekawą i sympatyczną roślinką.
Pozdrawiam i dziękuję za podpowiedź
witam wszystkich po chyba dość długiej przerwie.Aby w tym roku moje roślinki nie zmarzły na oknach,Jak w zeszłym,co pisała dużo wcześniej,to pokarzę wam co wymyśliłam.Na razie mam 2 sztuki .Trochę to pracochłonne ale będą miały cieplutko w korzonki.

A tutaj ciągle kwitnące Anturium wielkokwiatowe

A tutaj ciągle kwitnące Anturium wielkokwiatowe

Moje skromne królestwo http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=49370" onclick="window.open(this.href);return false;
- skorpion811-51

- Od: 21 lis 2009, o 17:58
Bardzo ładne ubranka zrobiłaś i ozdobne przy okazji
anturium pięknie kwitnące
anturium pięknie kwitnące
Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
- elcia1974

- Od: 23 lip 2009, o 18:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No ja bym chyba nie wpadła na pomysł zrobienia ocieplaczy dla doniczek.
Ale pomysł sam w sobie świetny i na pewno przydatny szczególnie dla roślinek, które lubią miec "ciepłe nóżki".
Nie wiem tylko ile masz kwiatuszków, bo jak sporo to trochę Ci przy tym zejdzie.
Ładnie kwitnie anturium.
Swoją drogą zauważyłam, że u wielu osób rośnie ono z powodzeniem w różnych warunkach
i kwitnie. Zastanawiam się czemu ja wciąż się przed nim bronię chociaż mi się podoba.
Może powinnam dostac tego kwiatuszka w prezencie
i wtedy już musiałabym się nim zając. 
Ale pomysł sam w sobie świetny i na pewno przydatny szczególnie dla roślinek, które lubią miec "ciepłe nóżki".
Nie wiem tylko ile masz kwiatuszków, bo jak sporo to trochę Ci przy tym zejdzie.
Ładnie kwitnie anturium.
i kwitnie. Zastanawiam się czemu ja wciąż się przed nim bronię chociaż mi się podoba.
Może powinnam dostac tego kwiatuszka w prezencie
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
- trzynastka

- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Pomysł naprawdę pracochłonny
ale ładnie się prezentuje 
- jola1313

- Od: 21 sty 2012, o 14:41
Piękne hipeastra-szczególnie to drugie
i bardzo fajne osłonki zrobiłas

i bardzo fajne osłonki zrobiłas
- justus27

- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Anturium - jakie duże. Śliczne jest 
Cieszę się ogromnie ,że jeszcze do mnie zaglądacie.A bardzo motywujące jest to ,że podobają się wam moje ciepłe osłonki.Miałam długą przerwę itp. No ,ale myślę ,że teraz to będę się z wami częściej tu na forum widywać.Jeśli chodzi o wełniane doniczki to są 3 sztuki,ale zamierzam się wziąć ostro za ich produkcję bo wszystkim się bardzo podobają a ja uwielbiam takie rzeczy robić.
tutaj mój ulubiony grudzień - schlumbergera zdjęcie oddaje jego naturalny kolor nadal kwitnie.Zdjęcie robione na początku tygodnia

A tu Bożonarodzeniowy zakup

tutaj mój ulubiony grudzień - schlumbergera zdjęcie oddaje jego naturalny kolor nadal kwitnie.Zdjęcie robione na początku tygodnia

A tu Bożonarodzeniowy zakup

- elcia1974

- Od: 23 lip 2009, o 18:25
No wróciłaś
Oba Grudniki śliczne choc ten pierwszy kolorek bardziej mi się podoba
Oba Grudniki śliczne choc ten pierwszy kolorek bardziej mi się podoba
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
ciesze się ,że do mnie zawitałaś.Postaram się na wiosnę tego czerwonego grudnika za szczepić,więc mam nadzieję ,że będą młode sadzonki(sprzedaż lub wymianka). Miałam wam pokazać dzisiaj jak rozszalały się moje phalenopsisy,ale nie zdążyłam im zrobić fotek. Więc musicie poczekać do jutra,bo teraz ciemno i nie najlepsze światło 
- jola1313

- Od: 21 sty 2012, o 14:41
Trudno,zaczekamy na zdjęcia
Fajne ''raczki''-czyli grudniki
Fajne ''raczki''-czyli grudniki