No i masz ślicznego floksa

Znaczy się... nie byłam oryginalna?sweety pisze:Pergola miodzioAczkolwiek u nas można kupić podobne.
Oglądam Gosiu, oglądam i ... popadam w coraz większe kompleksyMargo2 pisze:Edytko, ja uwielbiam projekty Candyce. oglądasz jej program? Jest codziennie o 21.30.
Ma niesamowity dar tworzenia bardzo przytulnych wnętrz.
Wiecie co dziewczyny, tak sobie ostatnio pomyślałam, że wydałam sporo pieniędzy na meble w domu i ostatecznie nie jestem zadowolona z efektu. Z chęcią wymieniłabym sporo. Może wizyta projektanta wnętrz nie podniosłaby ogólnych kosztów aż tak istotnie a zadowolenie mogłoby być znacznie większe.sweety pisze:Oj, Marzka, Marzka... Sama sobie dasz radę. Ja dałam, to i Ty dasz. A to co byś im zapłaciła wydasz na coś innego
Gosiu, mieszkanie jest świeżo po remoncie i na pewno nie zmienię w nim zbyt wiele. Liczę na sugestie w zakresie dodatków ew. niewielkich inwestycji.Margo2 pisze:Bardzo dobry pomysł![]()
![]()
Tylko co zrobisz jak każda bedzie miała inne zdanie?
Myślę, że mogłabyś zaprosić projektanta i zapowiedzieć mu żeby zrobił taki projekt, w którym postara się wykorzystać Twoje zakupy. To znaczy tylko część wykorzysta. Może potrzeba tylko poprzestawiania i kilkunastu dodatków?