Miało mnie nie być ale z wyjazdu nici i jestem
Hirusan - dziękuję za wizytę i miłe słowa

jeśli chodzi o kwiaty to tak to jest młodziutka zanokcica - to też moja druga bo z pierwszą zrobiłam to samo co Ty - więc teraz podlewam ją ale do podstawki; roślinka do której podajesz link to peperomia a alokazje mam od niedawna stoi na parapecie i zdążyła już złapać przędziory ale myślę że po pierwszym oprysku zostawiły ją w spokoju

a afelandra to straszny pijak nie wiem czy wszystkie tak lubią ale moja piła by dzień i nic

( wodę oczywiście)
kociara - również bardzo serdecznie dziękuję za wizytę

masz rację dostałam takiego bzika na punkcie moich kwiatuchów że lukam na nie przed wyjściem do pracy i zaraz po powrocie

również moje roślinki Ci dziękują za ciepłe słówka a jeśli chodzi o filusia - masz na myśli tego którego dostałam od koleżanki małego

- jeśli tak to chyba ma złe miejsce stoi na szafie i dlatego wydaje mi się że bardzo wolno rośnie - zrobię mu sesję i pochwalę się nim
Mariola O dziękuję także i Tobie za odwiedziny mnie i moich roślinek - a jeśli chodzi o miejsca dla kwiatuszków to masz rację zawsze się znajdzie miejsce na kolejnego kwiatka nawet jeśli się ma tylko 30 m2
Również Tobie Agusia dziękuję za odwiedzinki

i że nie zwątpiłaś we mnie jeśli chodzi o półeczkę

a jeśli chodzi o korzoneczki to i ja się ogromnie cieszę i jutro wyruszam po doniczki dla moich hojowych panienek
Bardzo gorąco dziękuję wszystkim którzy odwiedzając "nas" mam nadzieję miło spędzają przy tym czas