Gosiu..dziękuję za nazwę dziewanny, pięknie kwitnie. Jak spotkam to kupię bo bardzo mi się spodobała. Remoncik widzę idzie całkiem nieźle. Ale będzie pięknie. . Już widzę że w moim guście.
Zeniu polecam wysiew nasion . Będziesz miała wtedy jak ja miks kolorów .
U mnie też temperatury plusowe błocko takie że tyłkiem można zbierać przy poślizgu
U ciebie tyle nieproszonych gości..zwłaszcza na czereśni . A ja zapraszam, słonecznik nawet kupiłam i nic. Coś mój balkonik im nie służy, może za nisko. A może nie głodne..
Goście nieproszeni zwłaszcza te rogate , upodobały sobie nasze pola dlatego staramy się częściej jeździć . Do wsi nie wchodzą na perzowisko również choć tam widziałam je już dość blisko . Na szczęście częściowo mamy ogrodzone i dokupione na następny odcinek . Poproszono mnie o zdjęcia i przy okazji znalazłam te oto
Gosiu tymi fotkami to i mnie podniosłaś na duchu, widziałam
u Ciebie piękny biały tojad, czy nie masz przypadkiem nasionek,
lub nie będziesz dzielić, nie mogę u nas dostać
Gosiu,ale masz cudne eukomisy Napisz mi prosze, czy są trudne w uprawie i czy trzeba na zime wyciągać,bo przymierzam się do kupna ich w tym roku.Bardzo mi się podobają
Danusiu nie wiem czy znajdę nasionka . Obiecałam już paru osobom i dla ciebie też by starczyło . Kłopot w tym że mam odnawianie domu i najprawdopodobniej jak wszystko się uda przeprowadzkę . Jakby czort ogonem nakrył a jak już nie będą potrzebne to się znajdą . Pocieszam wszystkich że wysypywałam nasionka na ziemie obok więc liczę na siewki .
Reniu eukomisy nie są trudne w uprawie , kłopot polega tylko na tym że trzeba je wykopywać na zimę .
Witaj Gosiu
Cieszę się, że nie "utonęłaś" w tym całym remoncie i masz jeszcze siły, żeby wstąpić na forum.
Mnie czeka na wiosnę malowanie, ale nie powiem, żebym była szczęśliwa z tego powodu
Twoi goście bardzo mi się podobają, ale rozumiem, że Tobie mniej