Przy okazji pobytu w lubelskim odwiedziliśmy ogród Joli1.Gospodarze bardzo sympatyczni a ogród piękny.Dorodne krzewy,drzewa i byliny...wszystko razem tworzy wspaniałą kompozycję

I jeszcze to ukształtowanie terenu... i trawniczek...taki inny dywanowy
Joluś dziękujemy Ci za bardzo miłe przyjęcie

Miło było poznac Twoją sympatyczną rodzinkę i spędzic czas w Waszym pięknym ogrodzie.
Julka ciągle mówi o Sarze...pyta czy jej taką kupię

Gospodarze,my i oczywiście piękna Sara która lubi byc w centrum zainteresowania

moje dzieci były nią zachwycone

ale Natanielowi to chyba jednak trawniczek najbardziej się spodobał
Agatko,Jolu zagadka widzę była łatwa...tak to owoc kany...Tylko ja bym jej nie zgadła bo moje kany nigdy wcześniej nie owocowały
Zosiu miło Cię gościc w moim ogrodzie

Dziękuję...cieszy mnie gdy komuś podobają się moje pomysły.Pozdrawiam i zapraszam częściej.
Martuś dziękuję

Tyle pochwał,aż się zarumieniłam

Kamyczki są zwożone z różnych wyjazdów i wycieczek stąd ta różnorodnośc,ale w połączeniu ze sobą całkiem nieżle wyglądają.
Beatko te żurawki które są na łuczku już ładnie urosły.Szkoda że te przy innych ścieżkach jeszcze takie marne.Ale to świeże nasadzenia więc i one urosną
Dziękuję i cieszę się że Ci się podobają moje nowe twory
Jacku a zapowiadało się że budlejki wszystkie będą jednakowe...cieszę się że nie są.Jednak dwie są identyczne...muszę jedną wymienic.
A jak wygląda ten dzielżan odemnie? Miałam w jednej kępie dwa kolory i nie wiem czy dałam Ci ten który chciałeś bo jeszcze nie kwitły.
Beatko-Saruniu dobrze to ujełaś...mam szczęście tym razem,bo zwykle mam same rozczarowania.Tym razem jestem zadowolona z efektu wysiewu
Joluś to my dziękujemy za miłe przyjęcie i teraz czekamy na Was
Ja roślinki od Ciebie też odrazu posadziłam...tarczownica tarczowata(widzisz pamiętam

)posadzona w cieniu,a bokkonia za altanką.Reszta tam gdzie się miejsce znalazło

Roślinki odemnie to odętka variegata,słoneczniczek szorstki "lorain sunshine",tojeśc kropkowana variegata,nachyłek...hmmm tylko jaki...,anafalis perłowy,żurawka Rawe On,a odmian floksów i tiarelli nie pomiętam bo nie zapisałam