W ogrodzie cz.2 - Beata T
Re: W ogrodzie cz.2 - Beata T
Wszystkiego Naj naj naj....2012
Wandziu, Grażynko , Jolu, Gosiu, Ido, Mirko, Jadziu Miło was widzieć , ślicznie dziękuję za miłe wpisy i życzenia
lemka77 nic trudnego jak ktoś dłubie to wydłubie mnie bardziej złości usztywnianie brrr... :P
Wisienka Ostatnio zatęskniłam za dłubaniem ale tym w ziemi oj przydała by się teraz taka odskocznia a tak to cóż porabiać więc dłubie na szydełku sobie to i owo (jak zaczniesz to i wieczorki szybciej miną a zadraski same powstaną) ...a prace moje można zobaczyć klikając na napis w podpisie szydełko
kogra Grażynko łapie oddech po rehabilitacji troszeczkę się najeździłam a czy na ćwiczyłam hmmm ....było i szaleństwo zakupowe - studniówka pociechy ale mam przystojniaka
Ferie od 14.01 to plany ogrodowe chyba dopiero na wiosnę , w każdym boć razie zero szaleństw trzeba wprowadzić minimalizm bo nogi wyciągnę jak nic
Miniony rok był bardzo oj bardzo wyczerpujący ....
U mnie za oknem szaro buro i ponuro , któregoś tylko dnia udało mi się złapać taką anomalie ....ale to była tylko taka chwila zachwytu z aparatem i nosem przy szybie .... w sylwestra zawirowały płatki śniegu

Moja ogrodowa choinka też w lampeczkach

Wandziu, Grażynko , Jolu, Gosiu, Ido, Mirko, Jadziu Miło was widzieć , ślicznie dziękuję za miłe wpisy i życzenia

lemka77 nic trudnego jak ktoś dłubie to wydłubie mnie bardziej złości usztywnianie brrr... :P
Wisienka Ostatnio zatęskniłam za dłubaniem ale tym w ziemi oj przydała by się teraz taka odskocznia a tak to cóż porabiać więc dłubie na szydełku sobie to i owo (jak zaczniesz to i wieczorki szybciej miną a zadraski same powstaną) ...a prace moje można zobaczyć klikając na napis w podpisie szydełko

kogra Grażynko łapie oddech po rehabilitacji troszeczkę się najeździłam a czy na ćwiczyłam hmmm ....było i szaleństwo zakupowe - studniówka pociechy ale mam przystojniaka

U mnie za oknem szaro buro i ponuro , któregoś tylko dnia udało mi się złapać taką anomalie ....ale to była tylko taka chwila zachwytu z aparatem i nosem przy szybie .... w sylwestra zawirowały płatki śniegu

Moja ogrodowa choinka też w lampeczkach

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ten miniony rok faktycznie dał się nam we znaki.
Już tylko samą pogodą nie licząc strat i pracy, żeby wszystko znowu wróciło do normalności.
To też był rok eksperymentów i przeróbek.
Za to w tym powinno być spokojniej no i zobaczymy efekty pracy, jeśli znowu coś nie pokrzyżuje tych planów.
Już tylko samą pogodą nie licząc strat i pracy, żeby wszystko znowu wróciło do normalności.
To też był rok eksperymentów i przeróbek.
Za to w tym powinno być spokojniej no i zobaczymy efekty pracy, jeśli znowu coś nie pokrzyżuje tych planów.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- roza333
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 maja 2010, o 11:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Pozdrawiam Wszystkich i zapraszam do moich wątków Justyna
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Beatko, my tak niedaleko siebie, a mnie śniegu jeszcze nie było jak do tej pory. Ośnieżony ogród na zdjęciach wygląda malowniczo 

kogra Grażynko liczę na to że nasza zeszłoroczna praca w tym roku zaowocuje i będziemy mogły podziwiać .... piękne efekty tego życzę Tobie,sobie i wszystkim ogrodnikom z pasją
Mnie najbardziej niepokoją te skoki temperatury, białej pierzynki brak więc jestem pełna obaw czy aby już coś nie pomarzło... na pewno straciłam już hortensję te co kwitną na ubiegło rocznych pędach
roza333 Dziękuję i zapraszam ponownie
wanda7 Wandziu
to była tylko taka chwilówka ale urocza , my w tym roku malowniczych widoków chyba nie doczekamy no ale jeszcze luty przed nami to kto wie
....

Mnie najbardziej niepokoją te skoki temperatury, białej pierzynki brak więc jestem pełna obaw czy aby już coś nie pomarzło... na pewno straciłam już hortensję te co kwitną na ubiegło rocznych pędach

roza333 Dziękuję i zapraszam ponownie

wanda7 Wandziu

- roza333
- Od: 4 maja 2010, o 11:30
Beatko na pewno skorzystam z zaproszenia 

Pozdrawiam Wszystkich i zapraszam do moich wątków Justyna
-
- Od: 26 sty 2009, o 14:53
Piękna choineczka ogrodowa.
Mam nadzieję ze z Twoją hortensją będzie wszystko dobrze.
U nas śniegu leży jakieś 30 cm i lekki mrozik jest.
pozdrawiam.

Mam nadzieję ze z Twoją hortensją będzie wszystko dobrze.
U nas śniegu leży jakieś 30 cm i lekki mrozik jest.
pozdrawiam.
Moje wątki
Zapraszam,Marzena
Zapraszam,Marzena
Beatko czekam na barwy wiosennego przebudzenia, niech wreszcie potok tęczowych barw uraduje nasze ospałe serca 

-
- Od: 16 lip 2011, o 12:31
Nie miałam i ja takiego widoku w tym roku
a śnieg by się przydał!

Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
Mój ci on cz. 3
roza333 Zapraszam ....zobaczymy co tam wiosna nam przyniesie
magnolia15 No niestety hortensje zmarzły - te które kwitną na zeszłorocznych pędach ja się do nich nie na daję
Ale mam i 2 co kwitnąć będą na tego rocznych więc liczę że te przezimują
Grzegorz B A tym czasem z nieba poleciało białym puchem i zasypało nas po kolana
.....szkoda że śnieg dopiero teraz nas uraczył a nie przed tymi mrozami ....z bijącym sercem oczekuję wiosny
Miriam hihi to chyba go sobie wywołałyśmy bo dziś jest go wszędzie pełno
Ja już po feriach - góry podziwiałam i na brak śniegu nie narzekałam oj na Słowacji było go na prawdę dużo

I u mnie wczoraj też dosypało .... a dzisiaj kręgosłup się na mnie obraził za te wczorajsze poczynania ze zgarniaczką
To sobie siedzę w domku i dłubie i aby do wiosny
....no tak eksperymentuję z begonią hihi w moim wykonaniu urwane i wsadzone czy się ukorzenią nie wiem bo do doniczek to ja ręki w ogóle nie mam 

magnolia15 No niestety hortensje zmarzły - te które kwitną na zeszłorocznych pędach ja się do nich nie na daję

Grzegorz B A tym czasem z nieba poleciało białym puchem i zasypało nas po kolana

Miriam hihi to chyba go sobie wywołałyśmy bo dziś jest go wszędzie pełno

Ja już po feriach - góry podziwiałam i na brak śniegu nie narzekałam oj na Słowacji było go na prawdę dużo
I u mnie wczoraj też dosypało .... a dzisiaj kręgosłup się na mnie obraził za te wczorajsze poczynania ze zgarniaczką

To sobie siedzę w domku i dłubie i aby do wiosny

-
- Od: 16 lip 2011, o 12:31
Kocham góry,choć znam je tylko z letnio-jesiennej strony
Niemrawo otwierały mi się zdjęcia,więc kliknęłam i ...znalazłam się w Twoim albumie.I przepadłam.Dopiero zauważyłam, ile masz kamienia w ogrodzie
I jak to ładnie skomponowałaś
I korzenie też lubisz,a jakie masz okazy 

Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka
Mój ci on cz. 3
Mój ci on cz. 3
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Widoki wręcz powalające.
Wstyd się przyznac, ale w górach zimą byłam tylko raz. Jakoś ie ma okazji
Wstyd się przyznac, ale w górach zimą byłam tylko raz. Jakoś ie ma okazji
Miriam Dziękuję i oczywiście miło mi że poznałaś mój ogród w" pigułce " - czyli jak to było kiedyś bo ups dawno nie dołożyłam do albumu nowych fotek
Mireczko to góry znasz z tej kolorowej strony ,widoki muszą być piękne - te przebarwiające liście ach ...
Margo2 Oj tak Gosiu ośnieżone góry są śliczne ale to tylko tyle mojej przyjemności co sobie popatrzę. Ja jestem z tych co stoją pod stokiem, więc zimno
Astronomicznie podobno mamy wiosnę a u mnie rano jeszcze przedwczoraj takie widoczki ....

śliniak coś do fotki nie chciał za pozować czyżby się na mnie dąsał ....

Margo2 Oj tak Gosiu ośnieżone góry są śliczne ale to tylko tyle mojej przyjemności co sobie popatrzę. Ja jestem z tych co stoją pod stokiem, więc zimno

Astronomicznie podobno mamy wiosnę a u mnie rano jeszcze przedwczoraj takie widoczki ....

śliniak coś do fotki nie chciał za pozować czyżby się na mnie dąsał ....
- jola1010
- Od: 4 cze 2007, o 18:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
U nas pogoda również w kratkę - raz do słoneczka 21 stopni, a na drugi dzień z ranka zima