tara- oaza marzeń cz.5

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
tara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2008, o 22:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: tara- oaza marzeń cz.5

Post »

Wiesiu, Halinko, Jadziu - już mi trochę przeszło ale dziś jeszcze potrzęsło zobaczyłam złamaną jedna anabell widać depnęli - nie wiem ale od korzenia powinna odbić, włożyłam ja do wody może ukorzenić?
Spis moich wątków. Wątek aktualny.
Up­ra­wiam swój ogród marzeń
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Nie mam pojęcia dlaczego u nas złodziejstwo jest tak powszechne :evil:
Aniu współczuję straty! To okropne.
Awatar użytkownika
danutab
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 gru 2008, o 23:02

Post »

Aniu wielkie dzięki ;:167 ;:196 wiesz za co, a młodych trzeba zachęcać do pracy w ogrodzie bo leżakowanie i grillowanie może się znudzić a praca w ogrodzie chyba nigdy.
Pozdrawiam Danuta aktualne
Moje linki
Awatar użytkownika
an-ka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sty 2009, o 21:10

Post »

No wreszcie jestem wolna od nadmiaru obowiązkow.
Nadrobiłam zaległości ,wkurzyłam się na złodzieja a słowa Tosi po prostu mnie rozbawiły("Zeby nie zaznał żadnej przyjemności")
chociaż do śmiechu mi nie było.Takich róż Cię pozbawić :(
Lilia wodna mimo nie w tym kolorze co oczekiwałaś-piękna.Anusiu pozdrawiam.
Awatar użytkownika
tara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Izuś, Danusiu, Aniu - złodziej to małe piwo, kij mu w plecy aby nie zaznanał szczęścia w miłości itp.itd. ale to co mnie dziś spotkało to o mały włos nie dostałam zawału - na działkę przyszedł syn, synowa i wnuczka - nieco się zdziwiłam bo ma generalny remont w mieszkaniu, ciągle zalatany, wziął nawet urlop - ale jakiś nie swój, od razu usiadł z wnuczką przy oczku, no to ja szybko cyk fotkę
Obrazek

chciałam aby przytulił wnusię a ona już duża dziewczynka.............takie ble....ble........ coś mi nie grało - zaczęłam czujnym okiem oglądać moje dziecko i zobaczyłam zawiniętą ręka - powiem tylko: tak przyszyte trzy palce, nie jestem w stanie nawet powiedzieć czym, jak i dlaczego, stało się to wczoraj ok.18,oo, coś czułam nawet rozmawiałam z Halinką/Hall chyba powiedziałam jestem płaczliwa jakaś, śpiąca coś ze mną nie tak.............. nie miałam na nic ochoty, noc tez nie była spokojna.

Jutro będą na obiedzie na działce, wcześniej na opatrunek, jestem rozbita, przepraszam że tak zawracam głowę swoimi problemami

będą fotki kwitnie pięknie Piano, Mariatheresia, lilie, liliowce, dalej nie pamiętam
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17

Post »

O masz ci los, a co mu się stało, Taro? Na zdjęciu też widać, że chowa rękę za siebie.
Biedna jesteś, że stale coś się wam przydarza. Współczuję :(
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Taruś masz pecha ....stale coś Cię prześladuje. :roll:
Jak wrócisz do sił to zajrzyj do mnie, napisałam Ci wszystko co chciałaś wiedzieć o rabacie różanej.
Grażyna.
kogro-linki
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
marzanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lut 2010, o 22:01

Post »

Taruniu ;:196 nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło .Złodziej pewnie się nie nacieszy kradzionym a i syn się wykaraska .Trzymaj się cieplutko
Awatar użytkownika
empuza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2007, o 09:30

Post »

tara pisze:VEILCHENBLAU i RU ktoś bezczelnie sobie wykopał, nawet jestem pewna kto - zapłaciłam kolejny raz za naiwność - nie wiem czy to było małżeństwo ale podeszli pod furtkę a ja durna wpuściłam, oni podziwiali a ja "szczekałam" jak najęta jakie to są piękne róże, a te dwie mówiłam są do przesadzenia pod drzewa tylko czekam żeby zakwitły itd.itd.
oczywiście oni też maniacy różani, jeśli to nie oni to przepraszam, jestem wściekła.
Dwa dni temu chyba śniła mi się dziura w w ogrodzeniu, wiedziałam że coś będzie, skojarzyłam sobie to z kradzieżą u Tosi. Miałam jakieś przeczucie część róż z działki syna przeniosłam w tygodniu na moją część, ten mur jakiś taki niepewny może się przewrócić szkoda mi roślinek, zresztą lubią sobie skracać drogę do marketu przez działki, niech już sobie winobluszcz i milin zarasta ten mur.

Aniu, niestety są ludzie i parapety :twisted: Szkoda pracy, nerwów i roślin.
Mnie też 'wzięła' taka jedna pachnidło... :twisted:
Powiem Ci co zawsze wtedy mawia na takiego kradzieja moja p. Wieroczka " Kurlajka jedna! Bladź prakliata! Tfu! Tfu!
Moja piękna(tu do roślny) umieraj szybko i bezboleśnie tej kurlaji jednej!
I wiesz co? Długo się nie cieszą cudzą własnością ;:224 ;:224
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Awatar użytkownika
hal1959
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2008, o 19:52

Post »

Anuś Ty chyba coś wyczuwałaś bo byłaś niespokojna jakaś wtedy,jak rozmawiałyśmy na skypie,przykre to co się stało,miejmy tylko nadzieję,że szybko się z tego wykaraska,musi być dobrze.
Pozdrawiam.Halina
Hal-Linki
Aktualne
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Cios za ciosem Anuś ,czy to sprawiedliwe ,żeby tyle na 1 człowieka spadało ;:196 Będzie dobrze to młody chłopak i jak trafił w dobre ręce to będzie OK
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
100krotka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 gru 2008, o 20:11
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Jejku, ale pech...życzę aby syn doszedł do zdrowia, uszkodzone palce mogą wrócić prawie do pełnej sprawności, mój Tato też sobie kiedyś dwa załatwił - teraz jeden jest sprawny, a drugi ma usztywniony staw, ale nie sprawia problemów. Najważniejsze, że udało się palce uratować! No i nie chciał Cię martwić...ale przecież w końcu musiał powiedzieć...ech, Aniu, jak to czasem życie dowala... trzymajcie się... ;:196
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Awatar użytkownika
tara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wandziu, Grażynko, Marzanko, Empuzo, Halinko, Jadziu, Stokrotko - nie jestem w formie trudno mi się pozbierać, - dwa palce tragiczne - przyszyte, dwa potargane - ale to małe piwo, teraz tylko trzeba czekać na zdjęcie szwów, zobaczymy co dalej, trochę było szczęścia w nieszczęściu.
Jutro może zrobię fotki, dziś parę zrobiłam
zakwitł przepięknie Capitan Howard, zapach starych róż, kolor jasna czerwień wpadająca w róż z odcieniem fioletowo- amarantowy, jest u mnie niedawno pierwsze kwitnienie i widzę, że będzie obfite,
Obrazek

czerwono kwitnie Piano, tez niemowlaczek
Obrazek

nie wiem czy fotki oddają kolor bo u mnie monitor szwankuje,
Awatar użytkownika
tara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

popatrzcie jakie piękne nie wiem pergole, ramiona dla róż, już mi się marzy,przede wszystkim są solidne, wyglad też całkiem estetyczny, cyknęłam fotkę na parkingu przed bazarkiem,
Obrazek

Obrazek

Obrazek

ale ściana mi się marzy, róże już rosną tylko jak tu namierzyć wykonawcę, oj będzie gadanie coś ty znowu wymyśliła ble, ble, ble......... koniec jazdy na bazar..........
Awatar użytkownika
Tosia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2010, o 16:48

Post »

:wit Anuś, nie martw się. Musi być dobrze. Trzymam mooocno kciuki za syna i paluszki ;:196 ;:196 ;:196
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”