Neluś wilce u mnie mile widziane, bo mam dużo siatki. Jak masz nasionka, to 5 sztuk poproszę.
Elżbietko, ja przy tym oczku, to mam naćpane wszystkiego i nie mam wizji jak to opanować. Wszystko waliłam tam, ale teraz porobię większe rabaty i trochę to poskromię.
BOŻENKO nie można mieć wszystkiego, ale przyznam Ci się,że to moje oczko w głowie. Ja Tobie zazdraszczam hortensji i znajomości nazw kwiatów. Jeszcze muszę się nauczyć porządku przy sadzeniu roślin. Mam wszędzie tak naciapane i nie wiem gdzie co mam!! To jest u mnie problem. A przez FO chciałabym wszystko. A to się tak nie da. Jeszcze nie umiem kiedy jaką ziemię pod jakie kwiatki się daje. Nie mam kompostownika i nawet miejsca dla niego. Zapisuję sobie te wiadomości od forumek, ale nie umiem tego uporządkować. Dziś dostałam bardzo dużo zebulek krokosmii i znów mam problem jaka ziemia i gdzie to posadzić. Przy oczku byłoby super, ale jak to tam pomieścić. Mało miejsca. Och, gdyby sąsiadka chciała sprzedać swój ogródek, to od razu kupuję. Pozdrawiam.
31 dni do wiosny. Iga widziała już BOCIANA!!!!