początek mojej wielkiej przygody

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
davussum
500p
500p
Od: 26 sie 2010, o 15:39
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Davussum - początek mojej wielkiej przygody

Post »

;:7 ;:138 fajnie że mnie znalazłaś ;:136
Pomysłów to ja mam kila na godzinę i na nic się nie mogę zdecydować ale u mnie to standard :;230 Po malutku i obie stworzymy swój wymarzony ogródek (tobie i sobie tego zyczę). Betonową wylewkę zbijał zwykłym młotem tak więc prąd zbędny :)
Projekt to jakaś porażka ale trudno nie jestem malarką, zrobiłam jak umiałam (i widziałam bo był robiony w nocy).
Córeczki niech kopią póki mogą :) a niebawem wyjdzie słonko to i sezon basenowy się zacznie.

Załóż swój wątek i chwal się swoim królestwem :) --> dopisane: znalazłam juz idę z rewizytą :uszy
Awatar użytkownika
imer
1000p
1000p
Od: 29 lip 2011, o 15:51
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Jej Dorotko, masz zdolności graficzne! Jak bedę potrzebował rysownika to już ;:138 wiem do kogo się zgłosić!
davussum
500p
500p

Post »

ehhh nie wiem co wy widzicie a tych moich bohomazach ;:oj właśnie usiadłam i rysuję od nowa, korzystam póki synek ogląda Nat Geo Wild
Awatar użytkownika
Simbi
500p
500p
Od: 7 paź 2011, o 22:36

Post »

Oj ja Ci nie powiem co widzimy,ale chcemy jeszcze :!: ;:138
Zrób dwa kroki do drzwi marzeń..
I możesz być gdzie chcesz...

Moje pierwsze kroki - Alicja
davussum
500p
500p

Post »

niestety druga wersja nie wyszła bo pomyliłam sie i narysowałam mniejsza działkę i wszystko się posypało ;:124 ;:145

Jutro miałam jechać na działkę do babci ale plany się zmieniły i jadę do siebie. Tata ma w ciągu dnia wpaść i podrzucić to co babcia dla mnie naszykowała. Już się nie mogę doczekać sadzenia. Mam dostać hosty, kopytnika i celozje ale znając babcię to jeszcze coś dorzuci :heja
Awatar użytkownika
Simbi
500p
500p

Post »

No to będzie udany weekend kochana :tan Ja uwielbiam dostawać jakieś chciejstwa , przyjemniej się sadzić niż kupione , choć te równie radośnie "dołuję" ;) Pochwal się potem co dostałaś i oczywiście pokaż wsadzone

davussum
500p
500p

Post »

Witam w póki co zimny poranek, mam nadzieję że później sie rozpogodzi. Wczoraj na wieczór dostałam takiego ciśnienia przez Em że nie mogłam sunąć do 3 a dziś już wstałam o 8. Miał mnie zawieźć rano na działkę ale oczywiście plany my się zmieniły. Nie uśmiechało mi się dmuchanie autobusem bo chciałam zabrać trochę rzeczy w tym hortensje. Załatwiłam sobie o 12 podwózkę na działkę ale nie będę mogła nic oprócz jedzenia i dziecka ze sobą zabrać ;:223 bo koleżanka jedzie do siebie na działkę i będzie miała zapakowany na full samochód. Jak się wkurzę to poczekam aż młody wstanie i pojedziemy taksówką i wtedy zabiorę wszystko co chciałam w najgorszym wypadku poczekam do jutra. Na razie martwi mnie jednak brak słonka i zimne powietrze ;:145 które może popsuć wszystko ;:222
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Werka2684
200p
200p
Od: 1 mar 2012, o 20:52

Post »

Davussum czym zakwaszasz glebe pod hortensje i czy sadzisz w doniczkach czy bezpośrednio ;:215
davussum
500p
500p

Post »

Tam gdzie sadziłam szpaler hortensji Annabelle nie zakwaszałam bo rosną obok świerków i tui i gleba tam ma odczyn kwaśny, dodatkowo rabata jest wyłożona grubą warstwą kory. Sadziłam bez donic.
Awatar użytkownika
Simbi
500p
500p

Post »

No taka wiadomość może zdecydowanie popsuć humor :| pisałaś, ze tata ma do Was wpaść w ciągu dnia, może on Cię zawiezie.
Ja też uwielbiam takie zmiany planów, a najbardziej niezdecydowanie i odpowiedzi "nie wiem, nie myślę". No ale dla chcącego nic trudnego, więc pewno coś wymyślisz i za niedługo z całym bagażem będziecie już siedzieć na miejscu :wink:

davussum
500p
500p

Post »

Miał podjechać na działkę z roślinkami od babci. Właśnie dzwonił i pytał czy jestem już na działce bo on jedzie po rośliny. Stwierdził że jest taka zimnica i że chyba nie ma sensu żebym jechała na działkę. Mówię to przywieź mi rośliny do domu, przejrzę sobie, podzielę hosty to powiedział że mu się nie chce ;:223 i że będą u niego w domu i jak jutro będę jechać na działkę to sobie podjedziemy i zabierzemy. Normalnie jestem taka zła że się ;:145
Dopisane: przed sekunda zadzwoniła koleżanka że jest tak zimno i ona chyba też nie będzie jechać ;:223 ;:223 no nic tylko sobie w łeb palnąć ;:145 zobaczymy do 12 może jeszcze się wszystko zmieni bo ona i tak wcześniej nie może jechać. Idę normalnie modlić się o ;:3
Awatar użytkownika
Werka2684
200p
200p

Post »

Szkoda że nie mieszkam blisko Ciebie chętnie bym Cię zawiozła wiem jak człowieka szlak może trafić jak sobie cos zaplanuje i nic z tego nie wychodzi ;:145 ale my kobiety trwardo brniemy przed siebie więc z doświadczenia wiem że coś wymyślisz ;:196 będę trzymać kciuki
davussum
500p
500p

Post »

W takich momentach jestem wściekła na siebie że nie chciałam zrobić prawka ;:14 ;:14 ;:14 ;:14
Awatar użytkownika
Werka2684
200p
200p

Post »

Nic straconego nigdy nie jest za póżno ;:71
davussum
500p
500p

Post »

Wiem ale na razie się bronię jak mogę :;230 chociaż sa takie dni jak dziś że mi brakuje prawka.
Tfu tfu (żeby nie zapeszyć) coś się chyba rozjaśnia ;:oj muszę rolety podwinąć żeby lepiej widzieć :;230
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”