Mój ogród - grazyna56
Dzięki Grażynko za propozycję, ale chyba w najbliższej przyszłości nie będę w Łodzi
.
Całuski

Całuski
Pozdrawiam Ewa
Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez/
Mój ogródek.
Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez/
Mój ogródek.
Będąc na działce tak rzadko, nie mogę sie oprzecieć żeby choć pare zdjęć nie pstryknąć -tak wiem ze niektóre się powtarzają ,ale ta moja działka jakoś nie chce sie rozciagnąć
właśnie zakwitły mi po raz pierwszy floksy[chyba]i zaczeły znów kwitnąć powojniki,a bluszcz został przeze mnie osobiście ukorzeniony[całą zime o niego dbałam ],i całkiem
ładnie podrósł jak na jeden sezon.

właśnie zakwitły mi po raz pierwszy floksy[chyba]i zaczeły znów kwitnąć powojniki,a bluszcz został przeze mnie osobiście ukorzeniony[całą zime o niego dbałam ],i całkiem
ładnie podrósł jak na jeden sezon.

cudze błędy mamy przed oczyma ,własne za plecami
Pozdrawiam Grazyna
Pozdrawiam Grazyna
- Iwcia&Patyrek
- 500p
- Od: 5 sie 2007, o 20:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- kryska
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ogród piękny, muszę go dokładniej obejrzeć ale skąd wziąć na wszystko czas. Grażynko, czy liczba przy twoim nicku coś znaczy? Dobrze, że nie ma obowiązku pisania liczb, bo chyba nie pasowała bym wiekowo do tego forum.
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
A zaglądałaś Krysiu tutaj? http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=135
Nie jest tak źle! A niedawno jeszcze 4 i 5 pasek przodowały ;)
Grażynko, jak popatrzyłam na ostatnie zdjęcia, to pomyślałam, ze właściwie to Ty masz idealnie!
Na pierwszym zdjęciu prawie same krzewy, a ileż kolorów, bo i kilka odcieni zieleni, i czerwień, i żółć, i nawet niebieskawy. To samo mozna powiedzieć o przedostatnim. Za to na drugim, te pelargonie są pięknie wyeksponowane i gdyby tu było więcej kwiatów, to zginęłyby w tłoku, nie robiąc takiego wrażenia. Pięknie i tyle
Grażynko, jak popatrzyłam na ostatnie zdjęcia, to pomyślałam, ze właściwie to Ty masz idealnie!
Na pierwszym zdjęciu prawie same krzewy, a ileż kolorów, bo i kilka odcieni zieleni, i czerwień, i żółć, i nawet niebieskawy. To samo mozna powiedzieć o przedostatnim. Za to na drugim, te pelargonie są pięknie wyeksponowane i gdyby tu było więcej kwiatów, to zginęłyby w tłoku, nie robiąc takiego wrażenia. Pięknie i tyle

- kryska
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
Faktycznie Izo, nie jest tak źle, mieszczę się w normie.chatte pisze:A zaglądałaś Krysiu tutaj? http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=135
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Kontakt:
Piszesz, że jesteś rzadko na działce, akto tak dba o to wszystko.
Przecież pięknie to wyglada.
Przecież pięknie to wyglada.

serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
Grażynko, jak ja uwielbiam patrzeć na Twój zielony zakątek. Nie wiem jak Ty to robisz, że mimo, żadkiego bycia na swojej działeczce, one się cieszą tak wspaniałą kondycją.
Bluszcz widzę, że juz się bardzo rozrasta. Więc muszę zapytać ile jest już u Ciebie
I trzmielinkowa rabatka z kamieniami wspaniale się prezentuje i floksik ładnie zakwitł. I widzę kanne.
Właśnie mam pytanko dotyczące kanny. Wiesz ja dostałem kanny sądząc, że one bardzo ładnie kwitną, bo widziałem je w necie. jednak te moje wcale tak nie kwitną (znaczy się tak nie zakwitną, bo jeszcze nie kwitną) ale ja mieszam
. Po prostu te kanny które mam kwitną w postaci nie kwiata a jakby bardziej ich kwitnienie wygląda na kwitnienie trawy. Czy to są faktycznie kanny, bo liście mają identyczne. 
Bluszcz widzę, że juz się bardzo rozrasta. Więc muszę zapytać ile jest już u Ciebie

I trzmielinkowa rabatka z kamieniami wspaniale się prezentuje i floksik ładnie zakwitł. I widzę kanne.
Właśnie mam pytanko dotyczące kanny. Wiesz ja dostałem kanny sądząc, że one bardzo ładnie kwitną, bo widziałem je w necie. jednak te moje wcale tak nie kwitną (znaczy się tak nie zakwitną, bo jeszcze nie kwitną) ale ja mieszam

Grzesiu powiem tak ;ta canna przy trzmielinie jest kupiona w tym roku ,przemarzła mi w maju ale odbiła .Nie widziałam i nie mam pojecia jaki ma kolor kwiata i czy w ogóle będzie miała w tym roku ? .Ale myslę że będzie to kolor pomaranczowy ponieważ canny o tych kolorach liści ma moja ,sąsiadka i taki kolor mają jej kwiaty 

cudze błędy mamy przed oczyma ,własne za plecami
Pozdrawiam Grazyna
Pozdrawiam Grazyna