Adrianie, obie morwy są jadalne. Jednak co do gatunku, to większość okazów w Polsce to morwa biała, o owocach różnorodnej barwy (ta cecha jest zmienna) - mogą być one także czarne, co myślę wpływa na błędne nazywanie okazu morwą czarną (ten gatunek wymaga bardzo ciepłych stanowisk, w Polsce zachodniej jedynie warunki są sprzyjające, według niektórych dendrologów).
Arletko- jeszcze masz czas poszukać, dopiero zaczyna dojrzewać
Pogoda rozpaczliwa. Listopad w czystej postaci, brakuje tylko stert liści pod drzewami.
A dobre wieści? Nowe kurczaki

Zielononóżka - widzicie łapki, taki wojskowy kolor
A teraz na pierwszym planie silka - kura jedwabista
Ma ciemną skórę i po pięć palców na lekko opierzonych stopach.
Moje małe emu
Zakupy dzisiejsze:
Tawułki
Hibiscus moscheutos
Grzybnia pieczarki
