Skromne cudeńka Majki :)

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
FRAGOLA
1000p
1000p
Od: 4 cze 2010, o 09:34
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Skromne cudeńka Majki :)

Post »

No proszę jakie mistrzowskie ujęcia i ty mówisz że sprzęta masz słabego :roll: To zamień się ja Ci dam mojego zobaczysz co to znaczy miec sprzęta kiepskiego :;230
FRAGO-linki
w 'powężowym'
Pozdrawiam-Grazia
Awatar użytkownika
idea
500p
500p
Od: 15 kwie 2010, o 16:38

Post »

Graziu dzięki ;:196 No nie każde wychodzi, wiele fotek nijak nie wychodzi, a to ostrość beznadziejna, albo nie wiadomo co... :roll: :;230 np. frezji dziś napstrykałam chyba 8 fotek a tylko dwa się nadawały do malutkiego skorygowania a i tak są takie sobie :;230, no z motylkami wyszło troszkę lepiej :;230 mamy sprzęt taki jaki mamy i może niech tak zostanie... :;230 choć Twoje fotki są naprawdę bardzo czytelne i piękne, a chyba o to tu chodzi :heja jakby nie było nie jest to forum fotograficzne a ogrodnicze, a więc chyba przesadzam z tą jakością zdjęć :roll: postanowiłam się poprawić i więcej nie narzekać na ich jakość :roll: ;:170 a ujęcia swoją drogą, Tobie równie pięknie wychodzą :uszy :;230 Pozdrówka od Majki ;:196 :heja
Moje skromności- serdecznie zapraszam do mojego ogródeczka- Majeczka ;)
Robaczki Cię widzą, robaczki Cię śledzą. Robaczki Cię dorwą, zabiją i zjedzą! :D http://i46.tinypic.com/eiwiso.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam cieplutko! Majka w ogrodzie ;)
krzysztof01
1000p
1000p
Od: 17 mar 2010, o 12:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Jak by nie było zdjęcia tych skrzydlatych szkodników wyszły Ci super :D
Awatar użytkownika
idea
500p
500p

Post »

Krzysiu dziękuję bardzo za uznanie :D no szkodniki, ależ czyż nie urocze? :;230
Robaczki Cię widzą, robaczki Cię śledzą. Robaczki Cię dorwą, zabiją i zjedzą! :D http://i46.tinypic.com/eiwiso.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
skorpion811-51
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lis 2009, o 17:58

Post »

Oj Majeczko ale nałapałaś motylków ślicznych, :;230 a co to za kwiat czerwony motylek tak atakujeObrazek
Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
Awatar użytkownika
idea
500p
500p

Post »

skorpion811-51 pisze:Oj Majeczko ale nałapałaś motylków ślicznych, :;230 a co to za kwiat czerwony motylek tak atakujeObrazek

Kochana, ja ich nie łapałam :;230 szkoda by było, one takie delikatne, jeszcze bym im krzywdę zrobiła niechcący :roll: a ten kwiatuszek, który sobie nektar z niego upodobał Bielinek to się zwie Szczawik Deppego :D
Awatar użytkownika
christinkrysia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 maja 2006, o 18:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ależ Ty masz gości w ogrodzie - bajecznie kolorowe motyle jak kwiaty.
Pięknie je ujęłaś w kadrze a one takie płochliwe. Mam kilka kwiatów na działce gdzie pszczoły i motyle prawie nie reagują jak robię im zdjęcia - czyżby coś je odurzało - a ja przy tym mam wielka frajdę.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
idea
500p
500p

Post »

Krysiu dziękuję bardzo ;:196 No troszkę płochliwe, ale do okiełzania :;230, trzeba tylko spokojnie i mało się ruszać :D Te motylki też prawie nie reagowały, może to intensywne kwiaty zapachów ich tak uspokajają :D :shock: :D
Awatar użytkownika
aleksanderk
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2009, o 19:24
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj . Wpadłem na chwile ,a zatrzymały mnie Twoje zdjęcia motyli ,niezmiernie interesujące. Muszę sprawdzić czy u mnie też tyle rodzajów ,czy gatunków , całkowicie się nie znam .Wiem który cytrynek? ,bielinek kapustnik,i to koniec.Ładnie u Ciebie.Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 gru 2007, o 17:22

Post »

Majka, znasz się na motylach ? :shock:
Cytrynek śliczny...
U mnie co roku latał, ale w tym jeszcze go nie widziałam...
Awatar użytkownika
skorpion811-51
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lis 2009, o 17:58

Post »

Majeczko ja żartuję z tym łapaniem mam na myśli bezkrwawe łowy piękne robisz zdjęcia i motylków dużo widocznie masz kwiaty które one lubią. ;:108
Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
Awatar użytkownika
szyszunia
1000p
1000p
Od: 4 lis 2009, o 13:38

Post »

no no no tak zaciekła dyskusja na temat sprzętów na forum kiepski czy nie kiepski ważne że w ogóle jest i działa :;230
Awatar użytkownika
idea
500p
500p

Post »

Aleksandrze dziękuję ;:196 cieszy mnie fakt, że zatrzymałeś się na dłużej pomimo innych zamiarów :D powiem Ci w sekrecie, że ja również się nie znam na motylkach jak i na wielu, wielu rzeczach, ale z tego co mi wiadomo, to możemy dużo z tych rzeczy poznać bez większego trudu, jeśli tylko nam się zechce :D ja to tak co raz więcej chcę wiedzieć w sprawach ogrodowych, czy choćby motylkowych (jak by nie było tematy z sobą powiązane ) głownie temu dzięki temu forum i Wam, bo przecież bez forumowiczów nie ma forum :;230 obserwuj, a zobaczysz więcej niż zamierzałeś zobaczyć, a jaką radochę z tego będziesz miał, no i większą wiedzę :heja

Gabi dziękuję ;:196 Totalnie się nie znam na motylach :;230 to było tak... zrobiłam fotki motylkom, ustaliłam ich tożsamość za pomocą internetu (toż to kopalnia wiedzy :;230 ) i uświadomiona wstawiając fotki mogłam z dumą i radością je podpisać, co oni za jedni :;230 nie chciałam Wam życia utrudniać :;230 i na cymbała wyjść ;:124 :;230 a tego Cytrynka jak na razie codziennie u mnie widuję i Bielinka również :D z neta również się dowiedziałam, że Cytrynek samiec różni się od Cytrynka samiczki ubarwieniem, więc po kolorkach stwierdziłam, że mnie odwiedził Pan Cytrynek :;230 u Bielinka Bytomkowca natomiast jest ta różnica uzależniona od ilości plamek, ale już nie zanudzam... :oops: to wszystko jest dostępne w necie, kto będzie chciał, to sobie poczyta :D
Awatar użytkownika
idea
500p
500p

Post »

Stasiu Dziękuję ;:196 no wiem, że żartowałaś :;230 faktycznie motylków jest co raz więcej, co mnie cieszy, bo są śliczne ;:167 na razie głównie gustują w Goździkach brodatych i Szczawiku Deppego , tylko szkoda, że goździki już przekwitają :roll: coś za wcześnie chyba na nie :(

Iwonko sprzęt jak sprzęt, ale dyskusja musi być :;230 no ale w końcu to sprzęt i jaki mamy taki mamy, byle działał :;230 co racja, to racja, a kto ma rację, ten ... ;:136 ... :;230 :roll: :oops: (żart) :;230

Pozdrówka Kochani ;:196
Awatar użytkownika
FRAGOLA
1000p
1000p
Od: 4 cze 2010, o 09:34

Post »

Majjjjjjuuuuuuu gdzie jesteś? ;:89 pokaż jakieś foteczki,bo moje oko domaga się pięknych widoczków.Pozdróweczka ;:196
FRAGO-linki
w 'powężowym'
Pozdrawiam-Grazia
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”