Fajnie że jest więcej chętnych ( nawiedzonych ) osób z miasta Łodzi

Może niebawem wszystkie się spotkamy

no ty to masz pecha ostatnioAGA Z pisze:Witam Dziewczyny![]()
![]()
Pingu dziękuję za gratulacje.![]()
M@jk@ tobie też dziękuję. O tak, tak, już niedługo. Mówię Ci wspaniałe uczucie. Chociaż przyzwyczaiłam się do zielonego. Zawsze szukałam swoich postów właśnie po zielonym. Straciłam na chwilę orientację![]()
Wczorajszy dzień skończył się dla Mnie nieszczęśliwie.;:96
Włączyłam pralkę i za chwilę wywaliła różnicówka. Rafał Mój M.wszedł do łazienki a tam widno. Pralka się paliła![]()
Szczęście w nieszczęściu, że wrócił do domu chwilę wcześniej. Ja nie wiedziałam co robić. Pustka w głowie. Nie mogliśmy ugasić płomieni, dymu było tyle, że nie można było oddychać. Dzieci zaprowadziłam piętro wyżej do teścia, a My laliśmy wodę do pralki. Nad pralką mamy szklaną półkę, którą Rafał strącił. Nie potłukła się ale pękły perfumy i pokaleczył rękę i stopę. Śmierdziało nie tylko dymem ale i tymi perfumami. Śmierdzi do tej pory.
Nie wiem co bym zrobiła jak Jego by nie było w domu. Jakieś fatum chyba nad Nami wisi. Nie dość, że nie ma kasy to jeszcze takie wydatki. Przecież prać trzeba.
Ale już dosyć. Biegnę teraz do Was. Do zobaczenia wieczorem.
i tego się trzymać !AGA Z pisze:Mam nadzieję, że limit na ten rok wyczerpany.
Aguś u mnie jest tak samo.....czasami nie mam już sił ale mam kochającego męża i się wspieramy w takich chwilachAGA Z pisze:U Nas zawsze tak jest, że jak się wali to na całej linii.![]()