Nizinni
skończyłam ścianę!

.....i ikonę[ Ta niebieska na focie wyzej]......przy niej myślałam o Cynamusi i jej łapce......co by było gdyby ręce Agaty osłabły?

......a przy ścianie o 100-kroci i jej wrażliwym Maczku[mam daleko mojego już dorosłego MAKA] ........czy to empatia?
Smok na pochwały jak człek łasy :196 ........ale nie zawsze było country,były różne style i małe fascynacje

.......i przyszedł czas kiedy znudziły mi się czyste formy,irytowała bezduszna nowoczesnośc i wystylizowany Wersal,nawet angielskie ogrody zaczęły być nudne.......
100krociu w każdym miejscu można dostrzec coś pięknego i wyjątkowego

.tylko trzeba
patrzeć........sąsiedzi przychodzą i cmokają......ale potem idą do siebie i leją beton, kładą kostke a szmaragdy sadzą pod sznurek,.......ryją kopara skały a potem zakładają skalniak....ale cieszę się że odnawiają stare kapliczki,wystawiają do ogrodów odnowione koła,całe wozy,taczki itp[ techno? ]......a nawet duze głazy
świetnie ze jeszcze mamy dowolność i różnorodność w ogrodach.......uporządkowany świat w jednej estetyce to .....
śmierćsmoków.......
Styl country też ma swoje ramy; kwiecisty przedogródek,praktyczny warzywnik i koniecznie drzewa owocowe ocieniające.....dawniej iglaków miejsce było tylko w lesie

........albo przy płocie zaporowym
Danieczko Ty masz profesjonalną
protekcję 
......wiklina lubi moknąć i nic jej tak dobrze na trwałosc nie robi........no moze sie trochę odbarwić ale to chyba nie problem?
Mag fakt FO ma magiczną moc
Oliwuś ........ja wcale nie byłam u Ciebie

i nie widziałam MadameIP

.........Nevada się powtarza!

.......szok pourazowy....znowu muszę zbierac dudki na zakupy wiosenne
cmokasy dla All