Witam Wszystkich !
Dziękuję
Grażynko. Coś nie chce być pięknie, wiosennie i słonecznie, pewnie i pogodzie udzieliły się nasze żałobne nastroje.
Cieszę się
Agness, że Ci się podobają, teraz po ścięciu wrzosów na wrzosowisku dominują wrzośce i hebe.
Witam Cię
Maniusiko u siebie. Ja wszystkie wrzosy i wrzośce kupiłam na giełdzie kwiatowej - był 0gromny wybór i wszystkie kolory. Ja też nie wiedziałam, że storczyk może tak wyglądać, jak kwitnący bukiet, ale teraz już nawet wiem jak go pielęgnować - "forumki" pomogły ;). Ja już jestem po pierwszym przepieleniu warzywnika - może jak wcześniej go wypielę, to nie będzie tak zarastał - choć czuję, ze to płonna nadzieja.
Nie wiem
Ewuniu, w jakiej ziemi umieściłaś wrzośce, ja zmieszałam dla nich taką samą jak dla wrzosów - kwaśna ziemia z kwaśnym torfem i to im się najwyraźniej podoba

. Cieszę się, ze dekoracja Ci się podoba - w tym roku wybrałam połączenie fioletu z żółtym.
Dziękuję
Pesteczko i ja pozdrawiam Cię wiosennie

.
Cieszę się
Ewuniu, że Ci się podobają - to moje pierwsze zdjęcia macro wrzośców - w powiększeniu widać znacznie więcej ;)
Na Twoje życzenie
Majeczko wrzucam dzisiejszą fotkę z wrzosowiska - wrzosy wycięte i teraz dopiero widać wrzośce i hebe.
Zdjęcia usunięto z hostingu.
bab...